Cala Rossa-stranden

Cala Rossa

Cala Rossa Beach ligger i det lille feriested af samme navn nord for Porto-Vecchio. Du vil blive fortryllet af de smukke omgivelser med grønne bakker, en stille bugt og udsigt over det åbne hav.

Vælg et hotel ved stranden

Den største del af stranden hedder Grande Plage de Cala Rossa, mens den næste strand, der ligger tættere på feriestedet, hedder Petit Plage de Cala Rossa.

Bade- og strandfaciliteter

I Cala Rossa, som på de fleste sydkorsikanske strande, kan man forvente fint hvidt sand og en meget gradvis indgang til havet, som er roligt her. Den idylliske, forrevne kystlinje med enkelte granitklipper bidrager til feriestemningen.

Cala Rossa-stranden er også populær blandt vandsportsentusiaster, da der er et stort antal bureauer, som tilbyder jetski og lignende aktiviteter. Der er flere restauranter og små snackbarer langs hele stranden.

  • Strandens overflade - fint hvidt sand
  • Indgang til vandet - gradvis sandstrand
  • Strandens længde - 700 meter
  • Strandens bredde - 15 meter
  • Leje af solsenge - ja (ca. 20 euro pr. sæt pr. dag)
  • Toiletter og brusere - ja
  • Restauranter - ja
  • Butikker - ja, strandudstyr

Indkvartering ved stranden

I den lille ferieby Cala Rossa, som næsten udelukkende består af ferievillaer og mindre hoteller, er der masser af overnatningsmuligheder. Priserne er høje og ligger mellem 165 euro og 440 euro pr. nat i sommersæsonen.

De billigste hoteller er bl.a. det, der ligger 200 meter væk. Domaine de Caranella.Se efter et meget større udvalg af hoteller i Porto-Vecchio.

Hvordan kommer man til stranden?

Bugten og feriestedet Cala Rossa kan kun nås i bil. Afkørslen fra hovedvej T10 er tydeligt skiltet, og derfra er der ca. 4 km ad en sidevej, som fører dig direkte til Cala Rossa.

Du kan parkere gratis overalt langs vejen kun få skridt fra stranden.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Korsika.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.