Vilkår for brug

Hvad du kan forvente af at bruge dette site

Operatøren af dette websted er Cestujlevne.com s.r.o. (VAT CZ03618927), en virksomhed med base i Tjekkiet. Ved at bruge dette websted accepterer du følgende vilkår og betingelser.

Formål med hjemmesiden

Dette websted bruges primært til at give råd og oplysninger om rejserelaterede emner. Det primære indhold består af råd og tips fra de enkelte destinationer og lufthavne. Dette efterfølges af praktiske rejseråd med individuelle virksomheder og flyselskaber, anmeldelser og sidst, men ikke mindst, offentlig diskussion af besøgende.

Kun registrerede brugere kan deltage i diskussionen.

Brug af sitet

Det er gratis og uden begrænsninger at surfe på siden og hente information. Brug af indholdet på dette websted til andre formål end planlægning af din egen rejse, især til videresalg eller kopiering til andre websteder, er dog strengt forbudt.

Brugerregistrering

Enhver person kan registrere sig og oprette sin egen rejsekonto gratis.

For at oprette en konto accepterer du at give oplysninger som f.eks. din e-mailadresse. Denne bruges til at identificere brugeren og til at sende notifikationer, se Notifikationer.

Ved at registrere dig får du adgang til andre funktioner på webstedet, f.eks. offentlig diskussion under vores indhold.

Webstedsoperatøren er ikke ansvarlig for det indhold, der skrives af registrerede brugere, og overvåger det ikke aktivt.

Brugere giver webstedsoperatøren samtykke til den videre håndtering af deres indhold, især muligheden for at indarbejde deres oplysninger og opdatere den originale artikel og automatisk oversættelse til andre sprogversioner af dette websted.

Ved at registrere dig på en af hjemmesidens sprogversioner får du automatisk adgang til andre sprogversioner.

Indhold på hjemmesiden

Redaktionelt indhold er skrevet med den største opmærksomhed på aktualitet og nøjagtighed.

Webstedets operatør påtager sig dog intet ansvar for eventuelle uoverensstemmelser eller forkerte oplysninger. Det er den enkelte brugers ansvar at verificere alle oplysninger fra officielle kilder.

De fotografier, der bruges i indholdet, kommer fra vores egne kilder, fra offentligt tilgængelige fotobiblioteker som unsplash.com eller pixabay.com eller fra det betalte fotobibliotek shutterstock.com.

Hvis du har yderligere spørgsmål om brugen af dette websted, kan du til enhver tid kontakte os, se Kontakt os.