Politik for reklame

Vores metoder til at tjene penge på webindhold

For at kunne give dig de mest pålidelige og omfattende praktiske rejseråd, er vi nødt til at bruge en masse tid på det. At skrive indhold er blevet vores levebrød, og dette er vores standarder for, hvordan man tjener penge på indhold.

Affilierede links

Vores vigtigste kilde til at tjene penge på indhold er en form for affiliate marketing. Det er en kommissionsbaseret model.

I det øjeblik du klikker på vores links til udbydere af indkvartering som Booking.com, flyselskaber, biludlejningsfirmaer eller andre rejsebureauer og køber en bestemt tjeneste, får vi en henvisningsprovision tilbage.

Det resulterende beløb ændrer sig ikke for dig, uanset om du går til udbyderens hjemmeside direkte eller via vores link. Provisionspengene kommer fra udbyderens markedsføringsbudget.

Brugeroplevelsen først

Selv om det kan se ud, som om vi kun anbefaler udvalgte udbydere for at tjene penge, er det ikke tilfældet.

Vi vælger omhyggeligt, hvem vi anbefaler. Din og vores oplevelse kommer i første række. Vi ønsker, at du altid skal kunne stole på vores råd og tips. Vi vil kun anbefale tjenester, der er værd at anbefale, uanset om vi modtager en provision for dem.

Desuden er det muligt at arbejde med stort set hvem som helst i dag. Vi vil dog ikke anbefale mange virksomheder, selv om vi måske får en økonomisk fordel ud af det. Det skyldes, at vi simpelthen ikke har tillid til dem, eller at vi af egen erfaring ved, at det er bedre at undgå dem.

Betalte partnerskaber

I de mere end 13 år, vi har drevet denne portal, har vi kun accepteret en enkelt mulighed for at skrive indhold til gengæld for økonomisk vederlag, og det var stadig med udsigt til, at samarbejdet kunne blive til et affiliate-partnerskab.

Du vil ikke finde artikler eller indhold på vores side, som nævner virksomheder, der har betalt os direkte.

Enten stoler vi på virksomhederne og deres tjenester, eller også nævner vi dem slet ikke.

Reklamebannere

Hele internettet er nu dækket af reklamebannere. Du kan også se dem på vores hjemmeside.

Vi har ingen indflydelse på deres indhold og er ikke tilknyttet disse virksomheder på nogen måde.

Du vil ikke finde mange reklamebannere på vores hjemmeside. Vi forsøger at holde pladsen ren, så du kan koncentrere dig fuldt ud om vores indhold, selv om vi tjener meget færre penge.

Din tillid til og tilfredshed med dette websted er vigtigere for os.