Korsika i en nøddeskal

Korsika

Korsika er den fjerdestørste ø i Middelhavet. På et relativt lille område finder du smukke strande, krystalklart hav, romantiske bugter, bjerge, uspoleret natur og maleriske byer fulde af historie. Det har givet Korsika mange kælenavne som "Middelhavets perle", "Bjerget i havet" eller "Skønhedens og duftens ø".

Vælg et hotel på Korsika med rabat på booking.com

Korsikas mest berømte indbygger, Napoleon Bonaparte, sagde, at han kendte Korsika med lukkede øjne på grund af dens duft.

Øens charme afspejles også i det gamle navn "kalliste", som betyder "den smukkeste", som de gamle grækere kaldte stedet. Selv om Korsika officielt er en del af Frankrig, betragter korsikanerne sig selv som en selvstændig nation og er behørigt stolte af det.

Korsika er en ideel destination for både aktive og passive ferier. Der er virkelig noget for enhver rejsende, og selv efter to uger her vil du bestemt ikke kede dig. Tag til Korsika og bliv beruset af duften af macchia, smag på de lækre lokale figatella-pølser eller brocciu-ost, eller prøv at blive venner med de halvvilde grise, der findes over hele øen.

Befolkning Område Stat Navn Fransk/Engelsk Tidszone
325 000 8 722 km2 Frankrig Corse / Corsica UTC +1

Få flere tips til at besøge Korsika

Uanset om du besøger Korsika for første gang eller flere gange, så tjek vores praktiske tips og anbefalinger: