Rondinara strand

Rondinara Beach

En af Europas mest berømte og smukke strande ligger halvvejs mellem Porto Vecchio og Bonifacio.

Takket være den beskyttede beliggenhed er der næsten ingen bølger, hvilket gør den ideel til familier med børn. Takket være beliggenheden i en næsten perfekt cirkulær bugt ligner stranden og dens omgivelser formen på en lille muslingeskal, men det kommer især til udtryk, når man ser den fra fugleperspektiv.

De 10 bedste hoteller på Korsika

Plage de La Rondinara er ofte placeret i top 10 over de smukkeste strande i verden på forskellige ranglister, ligesom den nærliggende Palombaggia eller Santa Giulia-stranden.

Svømme- og strandfaciliteter

Rondinara-strandens afsides beliggenhed bidrager helt sikkert til dens popularitet, idet den nærmeste bebyggelse ligger ca. 5 km væk. De smukke landlige omgivelser forstærkes af lundene af fyrretræer, der strækker sig helt ned til stranden og giver naturlig skygge.

Det fine hvide sand suppleres flere steder af små klipper, men indgangen til vandet er behagelig, meget gradvis og sikker. Takket være den næsten helt lukkede bugt er der næsten ingen bølger, og vandet er klart, hvorfor forholdene for snorkling er fremragende.

  • Strandens overflade - fint hvidt sand
  • Indgang til vandet - gradvis sandstrand
  • Strandens længde - 600 meter
  • Strandens bredde - 25 meter
  • Udlejning af liggestole - ja (ca. 20 euro pr. sæt pr. dag)
  • Toiletter og brusere - ja
  • Restauranter - ja
  • Butikker - nej

På den sydlige halvdel af stranden er der butikker, som udlejer solsenge og parasoller, vandcykler og både. Du finder også en restaurant og flere små strandbarer. Den nordlige del af stranden er naturstrand uden faciliteter og meget mere privat.

Der er gratis adgang til stranden.

Indkvartering ved stranden

Tæt på stranden er der en stor campingplads, som er åben fra 15. maj til 30. september: camping-rondinara.com/en.

Omkring 250 meter derfra kan man bo i luksuriøse ferievillaer. Résidence Les Terrasses de Rondinara Der er plads til 4-6 personer, og hvis man rejser i en gruppe, er det prisen værd.

Se efter mange flere tilbud i de nærliggende byer:

Hvordan kommer man til Rondinara?

Der er adgang til stranden via en smal asfaltvej, der fører fra hovedvej T10.

Afkørslen er skiltet som "Rondinara Plage". Vejen fører dig lige til stranden, hvor du kan efterlade din bil på den store parkeringsplads.

Sammenlign priser på biludlejning

Der er et gebyr på 5 euro pr. dag, og du kan ikke parkere din bil gratis nogen steder i området på grund af den meget smalle vej.

Der går ingen bus til stranden.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Korsika.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.