Pointe de Sperone

Punta Sperone

Området omkring Pointe de Sperone har tre smukke strande og er et populært udflugtsmål fra den nærliggende by Bonifacio, som er en af de mest besøgte på Korsika.

Vælg et hotel ved stranden

Den meget forrevne kystlinje omkring odden skaber smukke bugter og udsigtspunkter, og det grønne tidligere landbrugslandskab er blevet omdannet til luksusgolfbaner og satellitbyer med ferievillaer.

Strande og svømning

Der er 3 smukke strande i området:

  • Piantarella - en smuk, smal og halv kilometer lang strand, som adskiller en lavvandet bugt med turkisblåt vand fra en lukket lagune. Stranden er ekstremt populær til windsurfing og anden vandsport.
  • Petit Sperone - en lille, skjult strand, der ligger i en smal, kort bugt, anses af mange for at være den smukkeste strand på det sydlige Korsika. De idylliske omgivelser med fint hvidt sand, klitter og Étang de Sperono-søen tiltrækker dog et stort antal mennesker, og i højsæsonen har stranden tendens til at være overfyldt.
  • Grand Sperone - en lidt større og mere åben hvid sandstrand i et smukt roligt område omgivet af de grønne plæner på en golfbane og populær for sin meget blide indgang til havet.

Indkvartering

Der er ingen overnatningsmuligheder ved Pointe de Sperone, kun private ferievillaer. Men det store turistcenter Bonifacio, hvor der er masser af hoteller, ligger kun 15 minutter væk i bil eller bus.

Hvordan kommer man til strandene?

I bil kan du kun komme til Piantarella-stranden, hvor der er gratis parkering langs vejen, der fører til bådhavnen på Cavallo-øen - se den nøjagtige placering på kortet.

Mellem alle strandene er der en behagelig sandsti, som er mere eller mindre flad. Fra parkeringspladsen til den fjerneste strand, Grand Sperone, er der ca. 1,5 km at gå, se rutekortet.

Book en bil på Korsika

I juli og august kører en særlig turistbus fra Bonifacio til kajen ved Piantarella-stranden 4-5 gange om dagen til en billetpris på 5 euro, se oplysninger og køreplan på Bonifacios officielle turisthjemmeside.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Korsika.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.