Coral Bay

Coral Bay

Coral Bay er en by ca. 12 km nord for Paphos på øen Cypern. Dette hurtigt voksende feriested bliver stadig mere populært for strandferier tæt på storbyen, men med en meget rolig og velholdt beliggenhed.

Selve byen består hovedsageligt af hoteller og lejligheder, men der er også et par restauranter, et supermarked og souvenirbutikker. Den nærliggende storby Paphos kan nås inden for 30 minutter for mere underholdning.

Strande og svømning

Coral Bay har overbevist rejsende med sin smukke strand med fint, lyst sand, sin gradvise overgang til det krystalklare, azurblå vand og sin beliggenhed i en smuk bugt, der beskytter stranden mod store bølger . Disse forhold vil især blive værdsat af børnefamilier, men også af elskere af mere aktive ferier. Der er et bredt udvalg af vandsport på stranden, eller man kan leje en vandcykel eller båd og sejle rundt i bugten.

Der er selvfølgelig solsenge og parasoller til leje (ca. 7,50 euro pr. sæt for hele dagen).

Kanterne af den klippefyldte bugt er også ideelle til snorkling.

Overnatning i Coral Bay

Lejlighedshoteller, ferievillaer og mindre hotelresorts venter på dig i Coral Bay. Feriestedet er moderne, og det er indkvarteringsfaciliteterne også, men priserne ligger lidt under gennemsnittet for Cypern, og hvis du bestiller i forvejen, kan du få indkvartering i højsæsonen for så lidt som 55 euro pr. nat for 2 personer.

Hoteller og indkvartering i Coral Bay

Lige ved stranden finder du hovedsageligt lejligheder, der egner sig til større grupper (helst over 10 personer):

Transport

Hvis du kører til Coral Bay, kan du parkere gratis på de offentlige parkeringspladser ved strandene.

Der er også en hyppig busforbindelse, som drives af pafosbuses.com/paphos-city-suburbs. En enkeltbillet koster 1,50 euro, en heldagsbillet koster 5 euro. Tjek køreplanen for de buslinjer, der kører til Coral Bay:

  • Linje 615: Paphos
  • Linje 616: Agios Georgios Pegeias
  • Linje 648: Polis Chrysochous

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Cypern.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.