Animal Flower Cave

Dyrenes blomsterhule

Animal Flower Cave er en privat turistattraktion, der drives af ejerne af restauranten af samme navn, og som ligger på det nordligste punkt på øen Barbados. Den dramatiske og helt nøgne kystlinje her er imponerende med sine stejle og forrevne klipper, der for længe siden var koralrev under vandet.

Søg efter indkvartering på Barbados

I nærheden af restauranten er der adgang til en stor hule i havniveau via en svungen trappe med naturlige bassiner, der fyldes af havets bølger.

Ind i hulen og svømme

Der er adgang til grotten via en kort og meget smal trappe gennem klippen. Du vil opdage en bred grotte, der er lukket på tre sider med meget barske vægge. Fra den fjerde side er der en betagende udsigt over havet og de brusende bølger.

Du kan trygt svømme i de mange bassiner, men forbered badetøj og håndklæde, inden du går ind i hulen, da der ikke er meget plads inde i hulen.

Bassinerne er meget lavvandede, så forvent en kort dukkert snarere end en rigtig svømmetur.

  • Åbningstider - 9:30 - 16:00 tirsdag til søndag (altid lukket om mandagen), hvis der er store bølger, forbliver det altid lukket.
  • Pris - 40 bbd / 20 usd
  • Officiel hjemmeside: www.animalflowercave.com

Walk the Reefs

Måske endnu mere imponerende end selve grotten er den takkede klippevandring, som er gratis at tage, men udgangspunktet for stierne langs klipperne er bag det indhegnede område, så åbningstiderne er de samme som for grotten.

Spis dig mæt med en guddommelig udsigt

Restauranten Animal Flower Cave tilbyder siddepladser lige over det åbne rev og er et af de mest populære spisesteder på Barbados.

Hvis du skal spise frokost her, anbefaler vi, at du reserverer bord på restaurantens hjemmeside.

Hvordan kommer man derhen?

Den nemmeste måde at komme dertil er i bil, som kan køres ad asfaltvejen helt op til grotterne og parkeres på den gratis parkeringsplads. Afkørslerne til Animal Flower Cave er skiltet, men forvent at køre de sidste par kilometer på smalle landeveje, som alle er asfalterede.

Biludlejning - Barbados

Der kører ingen busser eller ZR'er (varevogne) direkte til grotten. Det nærmeste busstoppested er på dette sted ca. 850 meter fra grotten. 1C-bussen via Speighstown til Bridgetown kører forbi her en gang hver halve time, og det samme gør minibusruterne 9A og 90 med uregelmæssige mellemrum.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Barbados.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.