Traditionel mad i Barbados

Barbados

Det barbadiske køkken er flettet sammen med det engelske og caribiske køkken. Du finder f.eks. bønner, æg, sandwiches og fisk.

Søg efter det bedste hotel på stranden

Et typisk måltid er en sandwich med saftig flyvefisk, og til dessert skal du prøve romkagen.

En populær alkoholisk drik er rompunch. Værd at prøve er den lokale Mauby-sirup, som smager af anis, kanel og andre krydderier. Den smager som Coca-Cola, men du vil måske blive overrasket over dens bitre smag. Det er også værd at prøve den eneste lokale Banks-øl. Du kan ikke forlade Barbados uden at prøve den lokale Mount Gay Rum. Det er den ældste mærkevarerom i verden.

Hvis du vil spare penge og spise som en lokal, kan du spise i boder eller på fastfoodsteder (Chefette - den lokale Mc Donald's). Priserne overstiger normalt ikke 9 euro. Hvis du vil prøve frisk fisk og skaldyr, skal du tage til Oistins. De lokale fiskemarkeder har grillaftener hver fredag aften til rimelige priser.

Barbados har et stort antal restauranter, der serverer lokale og internationale retter, fra asiatiske til europæiske. Priserne varierer fra 15 euro og opefter.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.