At komme til Barbados

Barbados

Der er to måder at komme til Barbados på: med fly og med båd. Der er dog ingen regelmæssige færger til øen, så den eneste måde at komme til Barbados på med båd er med en luksusliner.

Med fly

Hvis du tager til Barbados på egen hånd uden et organiseret krydstogt, kan du ikke undgå at rejse med fly.

Barbados har et enkelt indgangssted, nemlig Grantley Adams International Airport. Landet er meget tilgængeligt, især fra USA, Canada, men også Europa, Sydamerika og selvfølgelig de omkringliggende caribiske øer.

Barbados har ikke sit eget store internationale flyselskab.

Forbindelserne til de omkringliggende caribiske øer varetages hovedsageligt af InterCaribbean Airways, LIAT og Caribbean Airlines.

For Grenadinerne, hvor Barbados er et vigtigt knudepunkt, når man rejser fra Europa eller Nord- og Sydamerika, er flyselskabet Grenadine Alliance et godt valg.

Sammenlign flypriser

Typiske envejspriser fra Barbados til de omkringliggende øer ligger på mellem 150 og 250 usd, hvilket gør dem til nogle af de dyreste i verden i forhold til afstanden. De billigste flyvninger er normalt til Antigua og Barbuda, St Vincent og St Lucia.

Returbilletter fra Europa ligger på omkring 900 usd og fra Nordamerika på mellem 400 usd og 550 usd.

Med båd

Hvis du er fristet af et krydstogt på havet, er Barbados et ofte nævnt stop på et krydstogt i Caribien (oftest fra Florida). Der er utallige selskaber, som arrangerer krydstogter til både nære og fjerne steder.

Der er i øjeblikket ingen færgeforbindelse mellem Barbados og de andre caribiske øer.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.