The Soup Bowl

The Soup Bowl Beach

Den vilde og betagende strand ved Bathsheba på øens østkyst vil glæde dig med fotogene udsigter og en dramatisk kystlinje, der er så forskellig fra den vestlige og sydlige del af Barbados.

Søg efter indkvartering på Barbados

Stranden er populær blandt surfere takket være de høje bølger fra Atlanterhavet. De, der ikke er til vandsport, vil nyde synet af de majestætiske klippestykker, der stikker op af vandet, og som er et kendetegn for denne strand.

Svømme- og strandfaciliteter

Stranden The Soup Bowl er løst forbundet med andre strande i området. De er alle dækket af fint, lyst sand, der ofte er blandet med alger. Der kan også være mindre sten omkring klipperne.

The Soup Bowl De andre strande i det østlige Barbados er alle næsten fri for faciliteter, og Atlanterhavets majestæt er fuldt udstillet.

Du finder ikke solarieudlejning, restauranter eller butikker på strandene her. Der er heller ingen vandsportsboder, og surferne må nøjes med deres eget udstyr.

Overnatning i Bathsheba

Bo i byen Bathsheba, hvis du vil opleve Barbados fra et andet perspektiv end det tætbefolkede vest. Lige på stranden med udsigt over havet finder du et dyrere hotel The Atlantis Historic Inn *** med meget rummelige suiter.

Meget billig indkvartering i fuldt udstyrede hytter tilbydes af et gæstehus Rest Haven Beach Cottages. En nat for 2 koster her helt ned til 58 usd, hvilket er en af de laveste priser på øen.

Transport - Bathsheba

Stranden ligger lige i byen Bathsheba, som ringvejen rundt om øen går igennem. Bridgetown ligger 27 km væk (rutekort: google.com/maps). Du kan parkere gratis overalt langs vejen på de improviserede parkeringspladser.

Biludlejning på Barbados

Bathsheba kan også nås fra Bridgetown ca. 1-2 gange i timen med bus og minibus.

  • Linje 99 (varevogn) kører fra Constitution River Terminal
  • Linje 6 (bus) kører fra Fairchile Street Terminal

Du kan også komme til Bathsheba ca. hver anden time med buslinje 1A fra Speightstown.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Barbados.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.