Harrison's Cave

Harrisons hule

I hjertet af Barbados' bagland ligger et massivt hulesystem og en ægte naturperle under jorden. Harrison's Cave er smukke drypstenshuler med bassiner, som du kan udforske fra en guidet togtur.

Søg efter indkvartering på Barbados

Hulerne blev opdaget i det 18. århundrede, men blev først udforsket og gjort tilgængelige i 1980'erne.

Hovedruten for offentligheden er gennem den brede Boyce Cave Tunnel, som fører dig ind i den 15 meter høje Great Hall, det største område på Harrison's Cave. Herfra fortsætter grottesystemet med yderligere passager på op til 2,5 km, hvoraf de fleste er utilgængelige.

Et lille elektrisk tog med åbne vogne kører turisterne gennem grotterne, hvilket gør et besøg i grotterne velegnet for mindre fysisk veltrænede rejsende.

Entré og åbningstider

Grotten er åben hver dag og er kun tilgængelig med en guide. Turene starter hvert 20. minut, og turen i grotten tager ca. 40 minutter.

Første indgang er kl. 9.20, den sidste kl. 15.00, og du kan booke din plads online på forhånd på grotteoperatørens hjemmeside, chukka.com. Du skal dog ankomme 30 minutter før turens start for at gennemgå sikkerhedsinstruktionerne og tage hjelm på.

For at komme ind skal man betale 60 bbd eller 30 usd, og man kan betale i begge valutaer.

Transport til hulen Harrison's Cave

Grotten ligger midt på øen og nås bedst i bil. Der er en stor gratis parkeringsplads på stedet, og den ligger 13 km fra Bridgetown, se på google.com/maps.

Billeje - Barbados

Selv om busserne ikke kører helt til grotten, ligger det nærmeste busstoppested kun 700 meter fra indgangen(placering på kortet). Følgende linjer passerer gennem grotten:

  • Bus 4 fra Bridgetown (Princess Alice Terminal) og Belleplaine ca. en gang i timen
  • Bus 4A fra Bridgetown (Princess Alice Terminal) ca. en gang i timen
  • Minibus 57 fra Bridgetown (Cheapside Terminal) med uregelmæssige intervaller

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Barbados.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.