Long Bay

Long Bay

Stranden ved Long Bay er en af de mest populære i den østlige del af Antigua og også en af de livligste med masser af faciliteter og gode forhold for vandsport og snorkling.

Antigua - 10 billigste hoteller på booking.com

Long Bay er delvist omgivet af resorts, men som den eneste strand på denne del af øen er den også let tilgængelig for offentligheden.

Bade- og strandfaciliteter

På Long Bay Beach kan du forvente fint hvidt sand og en gradvis udgang til det for det meste rolige hav. Med en længde på 250 meter er Long Bay en af de mellemlange strande på Antigua og en af de mest overfyldte strande på øen på grund af det høje antal besøgende.

Den østlige del er åben for offentligheden uden restriktioner, og her kan man leje et sæt solsenge og en parasol for ca. 20 usd samt benytte flere små improviserede snack- og souvenirboder. Du kan også leje en kajak eller betale for bådture på Long Bay.

Den vestlige del af stranden er afsat til hotelresortet. Selv om alle ifølge loven har adgang, er de tjenester, der tilbydes på stranden, begrænset til hotellets gæster.

Snorkling i Long Bay

Stranden anses for at være en af de bedste til snorkling i Antigua, især i den vestlige ende, hvor sandbunden går over i barske rev.

Undervandslivet her er rigt og let tilgængeligt fra stranden, men Galleon Beach eller Deep Bay er endnu bedre steder at udforske verden under overfladen.

Indkvartering ved stranden

Indkvartering i Long Bay er koncentreret på kun to af de mere luksuriøse resorts, som er blandt de mest berømte i Antigua:

At bo i Long Bay er velegnet til dem, der kan lide bekvemmeligheden ved resorts, roen i mere afsondrede områder, men også strandens rigelige service.

Transport til Long Bay

Den eneste måde at komme til stranden på er i bil. Det er nødvendigt at køre gennem hele landsbyen Willikies og fortsætte på asfaltvejen næsten til enden. Følg helst skiltene til Pineapple Beach Club, som fører dig stort set hele vejen til stranden, hvor der er en lille gratis parkeringsplads.

Book en bil i Antigua Lufthavn

Hvis der bliver overfyldt, er det ikke noget problem at stoppe hvor som helst langs vejen.

Der går ingen bus til Long Bay; linje 33 slutter ca. 2,5 km fra stranden. Så du kan kun bruge taxaer og deletaxaer, som koster mere end prisen for en dags billeje fra St.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Antigua og Barbuda.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.