English Harbour

Engelsk havn

Det vigtigste turistcenter i det sydlige Antigua er det lille feriested English Harbour, også kendt som Falmouth Harbour. Det er dog altid én og samme by.

Find det billigste hotel i English Harbour

Med sine smukke omgivelser med to lukkede bugter og fotogene bakker er English Harbour en af de mest populære ankerpladser for luksusyachter i hele Caribien.

Hvad skal man se, og hvor skal man tage hen?

Der er ingen strand lige i centrum af lille English Harbour, men du kan gå til en af øens bedste strande inden for 15 minutter. Pigeon Point Beach. Kun ca. 200 meter væk ligger den meget vildere (og betydeligt mere tomme) Windward Bay-strand.

Det sidste kendte svømmested er Galleon Beach i en stille bugt med gode snorkelforhold, men du skal køre (eller gå 35 minutter ad landevejen) for at komme dertil.

Byens største attraktion er de historiske skibsværfter Nelson's Dockyard, som er en del af en UNESCO-nationalpark.

Hvor skal man shoppe, og hvor skal man gå hen for at blive underholdt?

Selv om English (Falmouth) Harbour er en meget lille by, er der ingen mangel på turistfaciliteter.

Centrum omkring marinaen er fyldt med restauranter og barer, hvoraf den mest berømte er natklubben Abracadabra nær Nelson's Dockyard. Lige på den anden side af vejen kan man købe ind i det almindelige Covent Garden-supermarked. Der er en mindre købmandsbutik i marinaen.

English Harbour har også et privat sundhedscenter, en hæveautomat (i Covent Garden-supermarkedet) og flere butikker med dykker- og snorkeludstyr samt mulighed for at leje eller arrangere bådture.

Overnatning i English Harbour

Hvis du rejser til Antigua på egen hånd med en lejebil, er English Harbour et af de bedste steder at overnatte. Priserne her er traditionelt høje, og den billigste indkvartering starter ved omkring 92 euro pr. nat i et 2-sengsværelse.

  • The Lodge - Antigua - De billigste overnatningssteder i byen tilbyder enkle, men fuldt møblerede studios til priser et godt stykke under 110 usd pr. nat.
  • The Moxy - Et lille budgethotel i centrum af byen har "lånt" sit navn fra en mere kendt kæde, men det har ikke noget med den at gøre. Det tilbyder dog rene og moderne værelser og priser fra 155 usd pr. nat.
  • Antigua Yacht Club Marina Resort *** - Det billigste hotelresort lige ved den største marina tilbyder priser fra 170 usd pr. nat, hvilket er under gennemsnittet for hoteller i Antigua.

Hvis du foretrækker mere luksuriøse resorts, anbefaler vi hotellet South Point Antigua *****.

Transport til English Harbour

Byen ligger for enden af en af øens hovedveje (dog af samme elendige kvalitet som alle de andre), og det tager ca. 45 minutter at komme hertil fra Saint John's.

Book en bil i Antigua lufthavn

Det er nemt at parkere i English Harbour, da der er en stor gratis parkeringsplads ved det historiske Nelson's Dockyard. Ellers kan du stoppe hvor som helst langs vejene, hvis du ikke forstyrrer den øvrige trafik.

English Harbour er et af de få steder på øen, som man nemt kan nå med bus eller minibus fra St. Du kan bruge buslinje 17, som kører fra West Bus Station i St. John's. Den har ingen intervaller, og busser/leveringer forlader kun St. Returrejsen er baseret på det interval, hvor de ankom fra hovedstaden.

I løbet af dagen kører 17'eren dog normalt hvert 5.-15. minut, og det er sjældent, at man skal vente mere end 30 minutter. Billetter fra St. John's koster 3,75 xcd.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Antigua og Barbuda.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.