Half Moon Bay

Half Moon Bay

Stranden i den brede Half Moon Bay, der, som navnet antyder, ligner en halvmåne, er en af de mest berømte i Antigua og Barbuda. Den ligger i en afsides del af det østlige Antigua væk fra byerne og er en af de få strande, der ikke er omgivet af resorts.

Antigua - 10 billigste hoteller på booking.com

Half Moon Bay Beach omtales ofte som den bedste strand i hele landet på forskellige rejsesites, men efter vores mening er der bestemt bedre strande at svømme på i Antigua. Men hvis du foretrækker mere afsondrede steder med et minimum af besøgende, så vil Half Moon Bay ikke skuffe dig.

Svømme- og strandfaciliteter

Den over 500 meter lange strand ved Half Moon Bay er meget rummelig og dækket af fint, hvidt sand med opskyllet tang nogle steder.

Der er flere udlejningssteder for liggestole og parasoller på stranden samt tre barer eller enkle strandrestauranter i nærheden af parkeringspladsen. Det meste af stranden er dog uden faciliteter.

Svømning er velegnet til svømmere og bølgeelskere. Havet her er ikke så roligt som i de lukkede bugter på den sydlige eller vestlige del af øen, men på den anden side er bølgerne ikke farlige. Sigtbarheden under vandet er dog dårlig i Half Moon Bay, og derfor er stranden ikke egnet til snorkling.

Hvordan kommer man til stranden?

Der er en kort omvej fra den store rundkørsel langs kysten. Den er ikke markeret, men du kan se stranden fra hovedvejen, så du kan ikke overse den.

Book en bil i Antigua Lufthavn

Du kan parkere ved stranden på den gratis parkeringsplads, som er stor nok og aldrig fuldt booket.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Antigua og Barbuda.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.