Kort og geografi over Antigua og Barbuda

Antigua og Barbuda

Vil du finde ud af, hvor Antigua og Barbuda er på kortet, og hvor det ligger, før du rejser? Hvordan ser et vejkort over Antigua ud, eller hvor finder man resorts og andre interessante steder at se? Tag et kig på de kort over Antigua og Barbuda, som vi har udarbejdet til dig.

De bedste strandhoteller - Antigua

Placering af Antigua og Barbuda

Antigua og Barbuda er en øgruppe, der ligger i det nordlige Caribiske Hav og er en del af Leeward-øerne. Landet består af 3 hovedøer.

Øen ligger ca. 80 km nord for Guadeloupe og 65 km øst for St. Kitts.

Kort over turistattraktioner

Hvor kan du finde de bedste strande på Antigua eller interessante seværdigheder? Se blot på vores kort over de bedste turiststeder:

Hvis du har planer om at vandre eller cykle, vil kortene over vandrestier online være nyttige, og der er selvfølgelig også kort over overnatningssteder og hoteller:

Online kort - Antigua og Barbuda

Geografi

Antigua og Barbuda ligger i De Små Antiller og består af tre øer, hvoraf den største er Antigua. Længere mod nord ca. 50 km finder vi Barbuda og mod vest den ubeboede Redonda. Antiguas kystlinje består af et stort antal bugter og vige, som danner usædvanligt smukke hvide sandstrande.

  • Øen Antigua - 281 km2, 96.000 indbyggere
  • Øen Barbuda - 161 km2, 1.700 indbyggere
  • Redonda Island - 0,8 km2, ubeboet

Overordnet set består øen mest af bølgende fotogene bakker, bortset fra nord og nordøst, som er flade. Den sydvestlige del af øen er den mest kuperede.

Det højeste punkt er Boggy Peak ( 402 m over havets overflade).

Barbuda er flad med det højeste punkt 45 m over havets overflade, der stammer fra koraller og har smukt lyserødt sand (om efteråret). Øen Barbuda er et sandt paradis for rejsende, der foretrækker fred og afslapning, og også for ornitologer, der vil glæde sig over de endemiske arter i den store Codrington Lagoon.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.