Hvor skal man bo i Antigua og Barbuda

Antigua og Barbuda

Overnatning er den største post på dit budget, når du rejser til Antigua og Barbuda. Hvilke steder er det billigst at bo? Og hvor er de bedste? Læs videre i dette kapitel.

Hvor kan man bo på Antigua?

Antigua byder på mange luksuriøse gated resorts, som du ikke behøver at forlade under hele din ferie, samt private gæstehuse eller lejligheder, hvor de lokale udlejer et værelse eller hele ejendommen.

Vi anbefaler, at du tjekker de tilgængelige tilbud og især priserne, før du køber din billet:

Hvis du skal til Antigua i højsæsonen, mellem december og marts, skal du bestille i god tid, endda 6 måneder eller mere! Tilbuddene svinder hurtigt ind, og priserne stiger markant, når din rejsedato nærmer sig.

Strande med de bedste resorts

Foretrækker du at bo privat på et luksusresort? Vælg mellem disse steder:

Jolly Harbour

Et af de mest berømte resorts i Caribien tilbyder hoteller og villaer inden for et indhegnet område. De smukke strande suppleres af en marina til luksusyachter eller et stort supermarked.

Dickenson Bay

Den berømte strand i den nordlige del af Antigua er en af de mest livlige og bedst udstyrede på øen. Dickenson Bay ligger også tæt på både lufthavnen og havnen i St. John's, så den har den bedste tilgængelighed af alle strande.

Long Bay

En mindre, livlig strand med masser af butikker og en bred vifte af vandaktiviteter ligger øst for øen, og tre større hotelresorts fylder det omkringliggende område. Long Bay er ideel til en aktiv ferie kombineret med en afslappende strandferie.

Billigere feriesteder

Udtrykket "budgetresort" er ret misvisende, når det gælder Antigua, men der er flere steder på øen, hvor mindre hoteller og gæstehuse dominerer over de ekstra dyre resorts.

English Harbour/Falmouth

Et af Antiguas smukkeste områder er populært blandt både rygsækrejsende og ejere af luksusyachter. English Harbour er et godt sted at tilbringe en mere aktiv ferie, hvor man kan udforske øen, svømme og snorkle.

Old Road og Urlings

De afslappede byer på sydvestkysten er et godt sted at finde billigere indkvartering i lejligheder og mindre resorts. Du finder flere mindre, smukke strande langs denne kyststrækning, en for hver dag i dit ugelange ophold.

Hovedbyen St. John's

Bo i hovedbyen, hvis du ikke har en lejebil. Alle busruter går herfra, og du har alle faciliteter i form af restauranter, supermarkeder og serviceydelser samlet på et lille område.

John's bugner dog ikke af overnatningsmuligheder. Der er kun nogle få små hoteller og private lejligheder.

Indlandet

Inde i landet finder du de billigste gæstehuse og private værelser, men det er næsten umuligt at bo uden for strandene og feriestederne uden en lejebil. Se efter de fleste overnatningsmuligheder i landsbyerne Potters og All Saints.

De bedste feriesteder på Antigua

Vil du ikke gå på kompromis med din komfort, og leder du efter de bedst bedømte hotelresorts på Antigua? Her er vores bud på de 3 bedste hoteller:

Antigua hotel priser

Antigua og Barbuda er en dyr destination, selv om den ligger mere i den lidt højere ende af gennemsnittet i Caribien.

For 1 nat i et 2-sengsværelse her betaler du mellem 100 og 180 USD på et lille hotel eller i en lejlighed, og du vil sjældent finde priser under 73 euro for private lejligheder inde i landet.

Book det bedste hotel ved stranden på booking.com

De laveste priser på strandresorts starter ved 265 USD og stiger til vilkårlige højder på de mest luksuriøse hoteller.

De højeste priser er i højsæsonen fra december til midten af april. Hvis du rejser i denne periode, anbefaler vi, at du booker i god tid (4 måneder eller mere).

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.