Nelson's Dockyard

Nelsons skibsværft

Skibsværftet, der er opkaldt efter admiral Nelson, hører til nationalparken, som også omfatter en historisk fæstning med en fin vandresti, der fører dertil. Nelson's Dockyard er sammen med nationalparken på UNESCO's verdensarvsliste og er det mest besøgte landemærke i hele Antigua og Barbuda.

Find det billigste hotel i English Harbour

Du finder resortet i byen English Harbour ved bugten af samme navn på den sydlige del af øen.

Britisk historisk skibsværft

Når du kommer ind i Nelson's Dockyard, befinder du dig i en smukt restaureret og anlagt by med bygninger, der stammer fra overgangen mellem det 18. og 19. århundrede. De fungerede som skibsværft og toldsted for den britiske flåde, som havde en betydelig garnison her.

Værftet er nu omgivet af kajer til luksusyachter. Nogle af bygningerne kan besøges, men kun i de dele, hvor der er bygget souvenirbutikker, caféer eller restauranter.

I en af bygningerne kan man overnatte i Copper and Lumber Store.

Gå til fæstningen med udsigt

Ved værftet begynder en 0,5 km lang vandresti gennem en lille halvø til Fort Berkeley, hvor du får en idyllisk udsigt over lystbåde, der ligger fortøjet i English Harbour og Freeman's Bay.

Entré og åbningstider

Nelson's Dockyard er åben hver dag fra kl. 9-17.

Entréen koster 15 usd eller 40 xcd og inkluderer et vilkårligt antal indgange. Gæster, der bor på Copper and Lumber Store, betaler naturligvis ikke entré.

Hvordan kommer man ind?

Der er en stor gratis parkeringsplads lige uden for indgangen, som ligger for enden af vejen gennem English Harbour. Her stopper også busserne fra linje 17, som kører med uregelmæssige intervaller (5 til 30 minutter) fra hovedbyen St.

Book en bil i Antigua Lufthavn

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Antigua og Barbuda.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.