Siam Park

Siam Park

Hvis du foretrækker unik underholdning frem for at slappe af ved vandet, må du ikke gå glip af et besøg i den populære Siam Park, en vandforlystelsespark, der i flere år har haft status som den største, mest moderne og bedste vandpark af sin art i Europa. Parken er måske nok designet i en ret kitschet asiatisk stil, men hvis du er til store armbevægelser og adrenalinsus, vil du ikke blive skuffet.

Den billigste indkvartering på Tenerife

Siam Park er meget mere end bare et vandland. Her kan du nyde forlystelser på utallige rutsjebaner, vandrutsjebaner og andre vandattraktioner, som vil underholde dig hele dagen. Rutsj ned ad det 28 meter høje Tower of Power og ind i tunnelen og kør gennem det store akvarium med hajer og rokker, eller surf i poolen med kunstige bølger på op til 3 meters højde, alt sammen i et smukt og tropisk parkområde.

Entré og åbningstider

Parken er åben fra 1. maj til 31. oktober fra kl. 10 til 18 og fra kl. 10 til 17 resten af året.

Billetpriserne, som kan købes online på parkens hjemmeside, er som følger:

  • Voksen over 11 år: 42 euro
  • Børn 3-11 år: 30 euro
  • På nettet: siampark.net

Sådan kommer du derhen

Siam Park ligger i feriestedet Costa Adeje på den sydlige del af øen lige ved motorvejen. Det er umuligt at overse det, hvis man kører i bil, for der er skilte til Siam Park mange kilometer før Adeje. Det er gratis at parkere ved indgangene.

Bus nummer 424, som forbinder feriestederne Costa Adeje og Los Cristianos, stopper også ved hovedindgangen.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Tenerife.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.