Costa Adeje

Costa Adeje

Et af de største og mest moderne feriesteder på De Kanariske Øer er Costa Adeje. Det er det nordligste af de tre feriesteder (Los Cristianos og Playa de las Américas) i den store turistzone på den sydlige del af øen og tilbyder alle faciliteter til alle typer rejsende. I Costa Adeje kan nattelivselskere nyde de mange barer, restauranter og diskoteker, og børnefamilier kan nyde de mere rolige dele af byen.

En smuk strandpromenade med restauranter og butikker løber langs hele kystlinjen.

Book din feriebolig på Tenerife nu

Strande og svømning

Strandene i Costa Adeje er alle rene og velholdte og skråner blidt ud i havet. Alle strandene her er dækket af sort, groft vulkansand . Overalt er der mulighed for at leje solsenge og parasoller, restauranter, barer og vandaktiviteter.

  • Playa de Fañabé - den største lokale strand lige i centrum af byen byder på en kilometerlang stribe tæt på alle hoteller og faciliteter.
  • Playa de la Pinta - en mindre bystrand nær havnen, der er ideel til morgen- eller aftenbadning, men som har tendens til at være overfyldt om dagen.
  • Playa de El Bobo - en travl strand i den sydlige del af feriestedet nær diskotekerne og kasinoerne. Den er normalt mere tom om morgenen og formiddagen, men sent om aftenen er den overfyldt.
  • Playa del Duque - en mindre, smuk strand i den nordlige del af byen, som giver mere privatliv i løbet af dagen og aftenen.

Smukke naturlige sandstrande ligger nord for Costa Adeje mellem byerne La Caleta og Callao Salvaje. Den klippefyldte kystlinje afbrydes af og til af sandstrande uden faciliteter, men med meget få mennesker.

Hvis du bliver træt af strandene, kan du more dig i den enorme vandforlystelsespark Siam Park, der ligger ved motorvejen i den sydlige del af Costa Adeje.

Overnatning i Costa Adeje

Ligesom nabobyen Playa de las Américas er Costa Adeje en kunstig by, der udelukkende er fyldt med lejligheds- og hotelkomplekser. På grund af feriestedets form ligger ingen af dem mere end 400 meter fra stranden. De billigste lejligheder i Costa Adeje koster fra 44 euro for 2 personer pr. nat, mens hoteller og resorts starter med priser på 92 euro pr. nat for 2 personer.

For at give dig en bedre idé har vi udvalgt vores bud på de bedste hoteller i Costa Adeje: Sunset Bay Club, First Line Seaview Apartment, Lagos de Fañabé Beach Resort

Til højre

Costa Adeje ligger ved den vigtigste kystmotorvej 80 km fra Santa Cruz de Tenerife og 21 km fra Tenerife Sur Airport (TFS).

Selv om det er gratis at parkere på offentlige parkeringspladser, er der ikke mange, og de fleste pladser er optaget af hotelparkeringspladser kun for gæster.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Tenerife.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.