Los Cristianos

Udsigt over Los Cristianos

Los Cristianos er den største af de tre berømte badebyer på Tenerifes sydspids ( de andre er Playa de las Américas og Costa Adeje). Byen Los Cristianos er den uskrevne konge af de kanariske feriesteder med over 20.000 faste indbyggere, så den føles ikke streng og kunstig og er levende året rundt.

På gaderne i centrum kan man shoppe løs, mens man på promenaderne kan få god mad på restauranterne og drinks på barerne, som holder åbent til langt ud på natten.

Du kan bestige det lokale 103 meter høje bjerg Montaña Chayofita og få en fantastisk udsigt over hele byen og havet. Turen fra centrum er ca. 1 km.

Den billigste indkvartering ved stranden på Tenerife

Strande og svømning

Der er 3 menneskeskabte og velholdte strande, alle med alle faciliteter. Du kan leje liggestole og parasoller, forfriske dig på de mange restauranter eller barer, bruge de gratis toiletter, omklædningsrum og brusere eller leje en vandcykel.

Alle tre strande ligger inden for 5 minutters gåafstand fra byens centrum og har alle fint, gyldent sand.

  • Playa de las Vistas - den største strand ligger lige i centrum med en bred promenade og mange restauranter, den er ca. 600 meter lang og 70 meter bred.
  • Playa de los Cristianos - adskilt fra stranden de las Vistas af den lokale havn. Denne strand er også stor med alle faciliteter, den er 200 meter lang og ca. 80 meter bred.
  • Playa del Camisón - den vestligste af strandene er beskyttet mod omverdenen af en lav forhøjning og et bælte af palmer. Den hører til de mere rolige strande og er ideel til børnefamilier.

Indkvartering i Los Cristianos

Udbuddet af overnatningsmuligheder er meget bredt og omfatter alt fra ferielejligheder, hvor man kan forvente priser omkring 44 eur 55 eur pr. nat for 2, til klassiske store hotelresorts med priser fra 1.800 til 128 eur pr. nat for 2. På grund af byens form vil du aldrig være mere end 200 meter fra stranden.

For at give dig en bedre idé har vi udvalgt tips til specifikke overnatningssteder:

Transport til Los Cristianos

Los Cristianos er en bekvem by at nå med motorvej fra Santa Cruz (77 km) og Tenerife Sur Lufthavn (18 km). Al parkering i Los Cristianos er gratis.

Der er mange busruter til feriestedet fra flere byer, og den vigtigste busstation ligger i udkanten af byen på dette sted:

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Tenerife.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.