Playa de La Tejita

Playa de la Tejita

I nærheden af Tenerife Sur TFS lufthavn kan du besøge den smukke, lange og brede La Tejita-strand, som er populær blandt kitesurfere og det perfekte sted at sige farvel til Atlanterhavet inden flyveturen. La Tejita er dækket af fint sort vulkansand, og det meste af tiden vil der kun være få andre mennesker på det store område. Mod landsbyen La Tejita kan du leje solsenge og parasoller, ellers er resten af stranden fri for faciliteter.

Find det bedste hotel ved stranden

Fra stranden har du udsigt til den 171 meter høje vulkanske kegle Montaña Roja, en populær turistattraktion, som du kan bestige ved at følge en afmærket sti. Dette bjerg svarer faktisk til sit navn "Roja", da dets klipper er murstensrøde.

Sådan kommer du derhen

La Tejita er let tilgængelig via kystvejen, der drejer af fra hovedvejen foran lufthavnen. Der er gratis parkering i den vestlige ende af stranden samt ved startpunktet for den korte vandretur til Montaña Roja.

Sammenlign priser på biludlejning

Busruterne 410, 470 og 483 kører gennem byen La Tejita.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Tenerife.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.