At komme til Tenerife

Mirador Teresitas

Hvad er den billigste og mest økonomiske måde at komme til Tenerife på fra Europa, USA eller de omkringliggende Kanariske Øer? Flyrejser er altid en prioritet, men du kan også tage en færge til Tenerife fra nærliggende øer og det spanske fastland.

Med fly

Den største af De Kanariske Øer er forbundet med det europæiske fastland med både lavprisflyselskaber og konventionelle flyselskaber. Der er to internationale lufthavne på øen. Klik på nedenstående links for at få oplysninger om transport og service:

 • Lufthavne Tenerife Sur TFS - Tenerifes hovedlufthavn, som modtager langt de fleste flyvninger fra Europa.
 • Lufthavn Tenerife Norte TFN - Regional lufthavn, der primært betjener flyvninger til de omkringliggende øer og det spanske fastland.

Hvor kan man købe flybilletter til Tenerife?

Der er regelmæssige direkte flyvninger til Tenerife fra de fleste lande i Vest-, Syd- og Centraleuropa samt Marokko, Kap Verde og Mauretanien.

Der er ingen direkte flyvninger til USA, og du skal købe billetter med en forbindelse, typisk via Madrid, Lissabon eller London.

Køb helst billetter til Tenerife 3 til 4 måneder i forvejen for at få den laveste pris, hvis du flyver i sommersæsonen. Om vinteren kan billetterne købes billigt hos lavprisselskaberne et par uger før afgang.

Du kan købe billetter enten på flyselskabernes hjemmesider eller via en af flysøgemaskinerne.

Søg efter flybilletter til Mallorca

Følgende flyselskaber tilbyder flest flyrejser til Mallorca.

 • Vueling.com - Direkte flyvninger til flere spanske destinationer samt forbindelsesflyvninger til hele Europa via Madrid eller Barcelona
 • iberia.com - Fly til Madrid og videre til hele verden
 • Ryanair - direkte flyvninger til over 100 destinationer i hele Europa
 • easyJet - flyvninger hovedsageligt til Storbritannien, Vest- og Centraleuropa
 • Jet2.com - flyvninger hovedsageligt til Storbritannien
 • og mange flere

Flyvninger til nærliggende øer

Der er meget hyppige flyvninger fra Tenerife til alle de omkringliggende kanariske øer, og den hyppigste er Gran Canaria, hvor der flyves flere gange i timen.

Langt de fleste af disse flyvninger går til den regionale lufthavn Tenerife Norte.

Alle flyvninger mellem øerne foretages af de mindre flyselskaber Binter Canarias og Canary Fly. Priserne for en enkeltbillet ligger mellem 30 og 50 euro.

Med færge

Tenerife har også en regelmæssig færgeforbindelse for passagerer og biler.

Fra de omkringliggende øer

Hvis du ikke ønsker at bruge flyforbindelser, er der også færger fra alle de omkringliggende Kanariske Øer til Tenereife fra forskellige selskaber:

 • Gran Canaria - Bådene sejler mellem Santa Cruz de Tenerife og Las Palmas. Forbindelsen drives af Naviera Armas. Den sejler 5 gange om dagen, turen tager ca. 2 timer, og en enkeltbillet koster ca. 45 euro. Et alternativ er Fredolsen, som sejler 8 gange om dagen til havnen i Agaete fra 40 eur,
 • La Palma - Der sejler både mellem Los Cristianos på den sydlige del af Tenerife og Santa Cruz de la Palma. Selskaberne Naviera Armas og Fredolsen sejler. Turen tager 3 timer og koster fra 50 eur den ene vej, og der sejles en eller to gange om dagen,
 • La Gomera - Afgår fra havnen i Los Cristianos, turen tager en time og koster fra 35 eur. Køres af Naviera Armas og Fredolsen,
 • El Hierro - Afgår fra havnen i Los Cristianos, tager 2,5 timer og koster fra 50 eur,
 • Fuerteventura og Lanzarote - Kun forbindelse til Gran Canaria, kun en gang om ugen

Sammenlign priser - book et krydstogt

Med båd fra fastlandet

Tenerife kan også nås med båd fra det spanske fastland, drevet af Naviera Armas, hvis skibe afgår en gang om ugen fra den spanske by Huelva. Book dine billetter online på forhånd. Rejsen tager 36 timer, og du betaler ca. 220 euro for en enkeltbillet.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.