Playa San Juan

Playa San Juan

Playa San Juan er navnet på en strand og et mindre, mere intimt feriested på Tenerifes vestkyst, halvvejs mellem den store turistzone Los Cristianos + Playa de las Américas + Costa Adeje og Los Gigantes. Den rene og pæne mindre by tilbyder alle turistfaciliteterne, men i modsætning til de andre feriesteder på den vestlige del af øen er det overvejende lokale, der bor her, hvilket giver en mere autentisk og tydeligvis roligere atmosfære.

Den bedste indkvartering ved stranden på Tenerife

Strande og svømning

Feriestedet har smukke og rolige strande, som er ideelle for børnefamilier, og seniorer er også hyppige gæster. Forvent ikke larmende nattefester her, men hovedstranden, som bærer feriestedets navn, Playa San Juan, byder på alt fra leje af solsenge og parasoller, restauranter og barer til brusere og toiletter. Stranden ligger praktisk talt midt i byen og er dækket af sort vulkansand.

En meget populær strand er Playa Abama, som ligger i en smal, malerisk bugt med klipper og gyldent sand. Den ligger ca. 2 km fra byen. Man kan kun køre til den gratis parkeringsplads ved hovedvejen, hvorfra man skal fortsætte ad asfaltvejen til fods i ca. 600 meter. Omkring halvdelen af stranden er optaget af liggestole til gæster på det tilstødende hotel, resten af stranden kan bruges gratis af alle andre. Der er også en offentlig restaurant og brusere.

Indkvartering

Indkvarteringen i Playa San Juan består hovedsageligt af moderne lejligheder og ferievillaer. De laveste priser er omkring 44 euro pr. nat for 2 personer, gennemsnittet ligger mellem 66 og 73 euro.

Ved Abama-stranden finder du et af de bedste hotelresorts på Tenerife. The Ritz-Carlton, Abama. Gennemsnitsprisen for et 2-sengsværelse her er omkring 275 euro med morgenmad.

Sådan kommer du derhen

Playa San Juan ligger tæt på Tenerifes hovedmotorvej TF-1, ca. 25 km fra Los Cristianos, 35 km fra Tenerife Sur Airport (TFS) og 97 km fra Santa Cruz de Tenerife. Alle offentlige parkeringspladser her er gratis.

Sammenlign priser på biludlejning

Du kan også komme hertil med flere busruter fra følgende byer:

Busserne stopper flere steder i centrum, bl.a. ved havnen og stranden.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Tenerife.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.