Los Gigantes

Los Gigantes

Dette område på Tenerifes vestkyst er berømt for den gigantiske klippeformation Los Gigantes, hvis unikke karakter bogstaveligt talt vil tage pusten fra dig.

De enorme udhæng blev dannet af vulkansk aktivitet for flere millioner år siden og når nogle steder op i højder på op til 800 meter over havets overflade. Ved foden af klipperne ligger landsbyen af samme navn, hvor du kan gå ombord på en sightseeingbåd og beundre disse klippeformationer fra havet. Hvis du er heldig, kan du få øje på delfiner eller hvaler undervejs.

Sejlads langs Los Gigantes

I Los Gigantes kommune er der mange virksomheder, som tilbyder bådture for at se hvaler og delfiner, snorkle eller vandre til Masca-kløften. Alle sejler de rundt om Los Gigantes' klipper.

Et krydstogt varer normalt 2-3 timer, og prisen varierer mellem 35 og 40 euro. For det meste er det ikke nødvendigt at bestille i forvejen, der er snesevis af forskellige selskaber i området, og du kan arrangere din tur direkte ved kajen.

Strande i Los Gigantes

En af Tenerifes smukkeste strande er Playa de la Arena, hvis sorte vulkanske farve her får en smuk sølvfarvet nuance takket være blandingen af klipper. Den ligger i byen af samme navn, men er faktisk forbundet med feriestedet Los Gigantes. Du finder alle de nødvendige faciliteter fra udlejning af solsenge og parasoller til barer og restauranter. Den er bare ikke særlig stor, så det kan være et problem at finde en ledig plads i højsæsonen.

Vælg det bedste hotel ved stranden

En anden populær strand er Playa de Los Gigantes, kun få skridt fra marinaen, hvor krydstogtskibene lægger til. Denne strand er også dækket af fint sort sand og har den bedste udsigt over Los Gigantes-klipperne.

Et tredje interessant badested er en naturlig pool lavet af lavasten og dækket af en lav betonmur, hvor man kan svømme uden risiko for store bølger, men i havvand og i et naturligt miljø. Det ligger lige i centrum af Los Gigantes for enden af Calle Magnolia, og der er gratis adgang.

Overnatning

Det er ikke noget problem at finde overnatning i dette område, da stort set alle bygninger i de nedstrøms resorts Los Gigantes, Puerto de Santiago og Play de la Arena er hoteller eller lejligheder.

Du kan finde billig indkvartering i lejligheder til omkring 44 euro pr. nat for to samt komfortabel indkvartering på store hotelresorts (f.eks. Barceló Santiago, Aparthotel Los Dragos del Sur, Hotel Blue Sea Lagos de Cesar) med priser mellem 62 eur og 128 eur pr. nat for to.

Sådan kommer du derhen

Feriestedet Los Gigantes ligger på vestkysten 44 km fra hovedlufthavnen Tenerife Sur og 100 km fra den største by, Santa Cruz de Tenerife.

Sammenlign priser på biludlejning

Ud over en bil kan du komme hertil med en ret hyppig busforbindelse:

  • Linje 325 - Puerto de la Cruz, Icod, Santiago del Teide og mellemliggende landsbyer.
  • Linje 473 - meget hyppige afgange til Costa Adeje og Los Cristianos og alle de mindre strande langs ruten.
  • Linje 477 - kører kun til Costa Adeje med stop langs kysten
  • Linje 462 - lokal service, der forbinder de omkringliggende samfund Santiago del Teide og Guía de Isora
  • Linje 493 og 494 - lokale forbindelser mellem de omkringliggende kommuner Playa San Juan og Guía de Isora

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Tenerife.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.