Punta Teno

Punta Teno

Punta Teno er Tenerifes vestligste spids og en lille halvø, der er et par hundrede meter lang og et par dusin meter bred, og som stikker ud i Atlanterhavet. Det tørre, åbne og vindblæste landskab er kun dækket af lav vegetation, hvilket giver en fornemmelse af verdens ende.

Den billigste indkvartering på Tenerife

På Punta Teno-halvøen står det romantiske rød-hvide fyrtårn, som er et meget populært motiv til solnedgangsbilleder . Mange rejsende tager til Punta Teno for at se dem, for der er simpelthen ikke noget bedre sted at se solnedgangene på Tenerife.

Indkvartering

Kun et par snese meter fra fyrtårnet kan man bo i en luksusvilla med en endnu mere luksuriøs udsigt på et sted, hvor man kan nyde fuldstændig ro, især efter solnedgang, når alle turisterne er taget af sted. Den nærmeste civilisation ligger 9 km væk. Prisen for en nat i villaen er omkring 550 euro.

Sådan kommer du derhen

Fyrtårnet ved Punta Teno kan nås direkte ad vej fra byen Buenavista (ca. 10 km), men om dagen mellem kl. 9.00 og 20.00 er privatbiler ikke tilladt.

Buslinje 369 kører dog til Punta Teno flere gange om dagen fra Buenavista. Her kan du kun bruge flerdages turistbilletter samt enkeltbilletter.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Tenerife.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.