Garachico

Garachico

Garachico er en historisk havneby på Tenerifes nordkyst, som indtil 1706 havde den vigtigste havn. Samme år blev byen ødelagt af udbruddet af vulkanen Volcán Negro, hvis lava oversvømmede det meste af byen. Kun byporten og fæstningen, som kan ses i parken nær det nuværende centrum, har overlevet.

Book dit hotel på Tenerife på forhånd

Byen er især tiltalende på grund af sin rolige atmosfære væk fra de største turistcentre, sine maleriske smalle gader med historiske huse og smukke hvide og brune kirker. Atmosfæren fuldendes af de høje bjergskråninger, der starter lige bag Garachic.

En populær lokal attraktion er de naturlige havbassiner, der er lavet af lavaaflejringer og sten, som beskytter de mindre bassiner mod det åbne hav. Der er stier og trapper, som giver bedre adgang til havet.

Overnatning

Garachico er et ideelt sted til en rolig ferie og til at tage på udflugter. Takket være det mildere klima på den nordlige del af øen vil vejret altid være behageligt. Du kan hovedsageligt bo her i lejligheder og feriehuse, hvis priser starter ved omkring 44 euro pr. nat for 2 personer.

Sådan kommer du dertil

Byen ligger på kystvejen, så den er umulig at overse i bil. Offentlig parkering på gaden er gratis her. Garachico er også let tilgængelig med bus. Linje 363 fra Icod, Puerto de la Cruz eller Buenavista del Norte ankommer hver halve time hele dagen.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Tenerife.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.