Cueva del Viento

Cueva del Viento

Cueva del Viento-grotten er et af de mest omfattende underjordiske lavatunnelsystemer i verden. Af alle de udforskede vulkanske huler er Cueva del Viento det 5. længste tunnelsystem i verden med sine 17 km tunneler. Under dit besøg vil du til tider blive forbløffet over, at grotterne er helt naturlige, og at lavatunnellerne, som ofte ser menneskeskabte ud, er et rent naturværk.

Den billigste indkvartering på Tenerife

Besøg og billetter

Det er kun muligt at besøge grotterne med en guide, da der ikke er nogen kunstig belysning. Kun en lille del af grottesystemet (ca. 1 km) er tilgængeligt. Vandrestøvler af god kvalitet er uundværlige, helst lange bukser og endda en langærmet skjorte. Indenfor er der fugtigt, og temperaturen er højst omkring 15 °C.

En hjelm med pandelampe udleveres som en del af billetprisen.

Billetter bestilles online med den nøjagtige dato og det nøjagtige tidspunkt for besøget. Billetter og guidede ture koster 20 euro.

Sådan kommer du derhen

Indgangen til grotterne ligger i et lille boligområde højt over byen Icod de los Vinos. Hovedindgangen med et informationscenter og en lille parkeringsplads ligger ved det gule hus på venstre side af Camino los Piquetes, se kortet.

Det nærmeste busstoppested "El Refugio" på linje 360 ligger ca. 1,5 km fra indgangen til grotterne.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Tenerife.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.