Playa de Benijo

Playa de Benijo

Tenerifes nordøstlige kyst er lidt af et glemt sted, men det er her, du finder nogle af de smukkeste strande på øen. De er alle dækket af fint sort vulkansand og har én fællesnævner: en ekstremt fotogen kystlinje med høje bjerge, der falder stejlt ned i havet, og interessante vulkanske klippeformationer eller klipper, der ligger langs hele kystlinjen.

Den største af de lokale strande er Playa de Benijo, med mindre strande og strande spredt langs hele kysten omkring byerne Benijo og Almáciga. Selve strandene er ikke specielt veludstyrede, hvilket gør dem så meget desto mere fredelige at nyde. På nordkysten er de større bølger ideelle til surfing.

Den billigste indkvartering på Tenerife

Indkvartering

Der er ingen byer på nordøstkysten, kun små hyggelige landsbyer, så der er også begrænsede indkvarteringsmuligheder, som hovedsageligt omfatter lejligheder og ferievillaer. Kig efter indkvartering i de maleriske landsbyer Almáciga eller Taganana.

Sådan kommer du dertil

Benijo-området er forbundet med omverdenen via en smal, snoet vej, TF-134, som slutter sig til TF-12-vejen på bjergryggen for at nå byen La Laguna (30 km) og videre langs øen.

Sammenlign priser på biludlejning

Disse små landsbyer betjenes også af bus 946 ca. 8 gange om dagen, direkte fra Santa Cruz de Tenerife.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Tenerife.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.