Mirador Cruz del Carmen

Mirador Cruz del Carmen

Kør til den nordøstlige spids af Tenerife, hvor en snoet vej fører dig op til 1.000 meter over havets overflade gennem et frodigt grønt landskab med stejle skråninger, laurbærskove og terrassemarker med en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab.

Den billigste indkvartering på Tenerife

Den mest berømte og mest besøgte er uden tvivl Mirador Cruz del Carmen, som byder på en betagende udsigt mod syd.

Bakker, marker, skove, landsbyer og Atlanterhavet i den fjerne baggrund. Ved udsigtspunktet kan du spise en snack i restauranten eller tage på en af de to kortere rundture (op til ca. 1,5 times gang), hvor du kan nyde mere og mere af udsigten over det omkringliggende landskab.

Sådan kommer du derhen

Cruz del Carmen-udsigtspunktet ligger på bjergvejen TF-12, der forbinder byen La Laguna over bjergtoppene til Teresitas-stranden. Der er en ret stor gratis parkeringsplads ved siden af restauranten.

Det er også nemt at komme dertil med offentlig transport. Der er et busstoppested lige ved udsigtspunktet, og busruterne 76, 77, 273 og 275 kører alle fra La Laguna by.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Tenerife.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.