Galéria

Galleri

Foretrækker du små, afsondrede feriesteder i et idyllisk landskab med bugter og kuperede kyststrækninger? Så er det mindre feriested Galéria på Korsikas vestkyst stedet for dig.

De 10 bedste hoteller på Korsika

Den lille landsby ligger omgivet af en bugt og blide, grønne klippebakker i et roligt område på vestkysten, langt fra den moderne verdens stress og jag.

Selv om her er fredeligt og roligt, finder du flere restauranter og et SPAR-supermarked, som sagtens kan dække behovet for hele dit ophold.

Strande og svømning

Den største lokale strand i kilometer ligger i Fango-deltaet og er en ren naturstrand. Du finder ingen service eller faciliteter her, men landsbyen Galéria ligger kun 600 meter væk ad en praktisk asfaltvej. Stranden i Fango-deltaet er dækket af en blanding af gråt sand og fine sten, og faldet ned i vandet er ret stejlt, hvilket gør den ideel til svømning.

Takket være sin afsides beliggenhed og mangel på faciliteter er der altid masser af privatliv, selv i højsæsonen.

Selv i Galéria kan du svømme på den mindre bystrand i en stille bugt, som til gengæld har en meget blid og gradvis indgang til havet. Her er der heller ingen faciliteter, men restauranter og butikker ligger kun et par dusin meter væk i centrum af landsbyen.

Overnatning i Galéria

Galéria er et af Korsikas billigere feriesteder, og man kan bo her i højsæsonen fra omkring 73 euro pr. nat.

Vi vil anbefale det meget billige og velrenommerede Hôtel Camparellu i centrum af Galéria. Stella Marina, et moderne badehotel, er også et godt køb.

Hvordan kommer man til galleriet?

Byen er kun tilgængelig i bil, der er ingen busser.

Book en bil på Korsika

For at komme hertil skal man tage den snoede vej D81, hvorfra man skal dreje ind på en skiltet asfaltvej halvanden kilometer før Galleria. Fra Ajaccio til Galleria er der 130 km, mens der fra Calvi er 32 km.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Korsika.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.