Figarella

Figarella

Dalen med Figarella-floden, som løber fra massiverne under det højeste bjerg Monte Cinto nordpå mod Calvi, er et af de mest populære steder for trekking og svømning i bjergbassinerne.

Find den billigste indkvartering på Korsika

Naturlige pools og vandreture

Hovedattraktionen i dalen er Figarella-flodens naturlige pools, som er dannet af massive stenblokke og aflejringer af sediment. Forfrisk dig også i disse naturlige bassiner. Du bliver belønnet med de smukke omgivelser i den skovklædte dal, hvor du mellem de tynde trætoppe kan se de 2,5 km høje korsikanske bjerge.

De naturlige pools (Piscinas Naturelles) er gratis tilgængelige uden begrænsninger næsten hele vejen langs Figarella-flodens øvre løb.

For enden af vejen, der fører dig til den øverste del af dalen, kan du desuden gå ad de mange afmærkede vandrestier langs floden samt højt op i bjergene.

Et kort over vandrestierne langs Figarella kan f.eks. findes på den lettilgængelige hjemmeside en.mapy.cz.

Overnatning på landet

I hjertet af dalen, lige ved bredden af Figarella-floden, finder du et smukt hotel Auberge De La Foret Bonifatu, med en af de bedste beliggenheder i området. Se efter flere overnatningsmuligheder i den nærliggende store by Calvi.

Hvordan kommer man dertil?

Udgangspunktet for vandrestierne og de naturlige pools kan nås i bil ad en smal, men asfalteret vej, der fører dig 20 km fra Calvi.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Korsika.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.