Maxwell Beach

Dover Beach

Maxwell-distriktet i det sydlige Bridgetown anses for at være den mest luksuriøse stranddestination i det sydlige Barbados. De smukke lokale strande i Maxwell og Dover er omgivet af fotogene kokospalmer, luksusresorts og dyre restauranter.

Søg efter indkvartering på Barbados

Gaderne og fortovene er mærkbart pænere, og du finder også bedre supermarkeder og restauranter.

Adgang til strandene

De lokale strande byder på det bedste af Barbados. Fint hvidt sand, behagelig og sikker adgang til vandet og tropisk natur med kokospalmer.

På både Maxwell og Dover Beach finder du udlejning af solsenge og parasoller samt dyrere barer og strandrestauranter. Den eneste ulempe ved de lokale strande er, at de har tendens til at have større bølger og derfor ikke så gode snorkelforhold. Bølgerne er dog sjældent så store, at de er farlige.

Selv om især Maxwell Beach bogstaveligt talt er omgivet af luksusresorts, er der fri adgang til stranden for alle.

Overnatning i Maxwell

Strandene omkring Maxwell har plads til rejsende, der kan lide orden, velholdte gader og rigelige faciliteter. Selvom du finder de dyreste Babrados-resorts her, kan du stadig bo i Maxwell for under 130 usd pr. nat for 2 i billigere lejligheder eller hoteller.

Blandt de billigste er titelhotellerne:

På den anden side findes de dyreste og bedste hoteller under navnene Sandals Barbados ***** eller White Sands Beach Condos ****.

Transport til strandene

En vej med navnet Highway 7 løber langs kysten inden for 150 meter fra strandene.

Transport er derfor at foretrække med bus eller de meget mere travle ZR'er, dvs. delte taxaer med en præcis rute. De kører fra Bridgetown (Constitution River Terminal) langs hele sydkysten til Oistins, og nogle (3D-linjen) fortsætter til lufthavnen. Hyppigheden er ca. 5 til 10 minutter.

Små varevogne suppleres 1-2 gange i timen af en konventionel stor bus, som har endestation i Bridgetown ved Fairchild Street Station.

Detaljerede oplysninger om, hvordan man kommer rundt på øen, findes i kapitlet Transport på Barbados.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Barbados.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.