Dickenson Bay

Dickenson Bay

Dickenson Bay er stedet for rejsende, der vil have den fulde komfort af strandresortets service og faciliteter. Stranden ved Dickenson Bay er den mest veludstyrede i hele Antigua. Den er levende dag og nat, og selv om det meste af den er optaget af hotelresorts, kan offentligheden få adgang til hele stranden uden begrænsninger.

Antigua - 10 billigste hoteller på booking.com

Stranden er ca. 500 meter lang og er den mest besøgte på øen. Alligevel kan man altid finde en ledig plads, især i den nordlige ende af stranden.

Bade- og strandfaciliteter

Ligesom de andre strande er Dickenson Bay dækket af fint, hvidt sand, og indgangen til vandet er gradvis. Havet her er ikke så roligt som i de andre bugter, da Dickenson Bay er meget bredere og derfor mere åben. Alligevel er bølgerne her ikke farlige, men forholdene for snorkling er ikke særlig gode i Dickenson Bay.

Næsten hele stranden er fyldt med barer, restauranter og udlejning af solsenge til offentligheden. Vær forberedt på virkelig høje priser: Du kan nemt betale over 80 usd for at leje to solsenge og en parasol plus lidt frokost og en drink her for en enkelt dag.

Den sydlige del af stranden kan have nogle tjenester, der er begrænset til hotelgæster på det lokale feriested.

Overnatning på stranden

Dickenson Bay er omgivet af flere strandresorts til typiske caribiske priser.

For det billigste lejlighedshotel, Bucaneer Beach Club ***, skal man regne med priser på omkring 238 euro pr. nat, mens det dyreste luksusresort Sandals Grande Resort ***** normalt ikke går under 1466 euro pr. nat.

Hvordan kommer man til stranden?

Transport er det største problem ved Dickenson Bay. Offentlig adgang er kun mulig gennem en smal gyde mellem hotellerne (google.com/maps), hvor der er meget få parkeringspladser: De plejer at være optaget omkring kl. 9.00. Derefter er man nødt til at parkere langs hovedvejen på en kompliceret og ikke særlig sikker måde eller simpelthen tage til en anden strand.

Book en bil i Antigua lufthavn

Der er også en linje 50-bus/van, som kører fra den vestlige busstation i St. John's til Dickenson Bay med uregelmæssige mellemrum (når den er fyldt op), dvs. ca. en gang hvert 10. til 40. minut. Busstoppestedet ligger i krydset mellem hovedvejen og den eneste adgangsvej ca. 150 meter fra stranden.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Antigua og Barbuda.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.