Jolly Beach

Jolly Beach

Jolly Harbour med stranden af samme navn betragtes som det mest luksuriøse feriested i Antigua og Barbuda og tåler sammenligning med feriesteder i USA. Det lukkede samfund omfatter flere hotelresorts og hundredvis af hytter til længerevarende udlejning til turister.

Jolly Beach - billige lejligheder ved stranden

Der er også en marina fuld af luksusyachter og selvfølgelig en smuk, rummelig strand.

Strandfaciliteter og offentlig adgang

Med en længde på over 800 meter er Jolly Beach den længste på øen Antigua og en af de mest besøgte. Alligevel finder du masser af plads for dig selv her, og især den nordlige ende af stranden har en tendens til at være overfyldt.

Den nordlige ende af stranden er mere fattig på faciliteter - du finder en udlejningsbutik for solsenge og parasoller (20 usd pr. dag pr. sæt) og to små barer i begyndelsen af stranden.

Den sydlige del er pænere, og der er flere eksklusive barer, men nogle tjenester (som f.eks. leje af solsenge eller nogle af de vandsportsaktiviteter, der tilbydes) er kun tilgængelige for gæster på det tilstødende feriested.

Indgangen til vandet ved Jolly Beach er gradvis, og havet er normalt meget roligt. Bunden er ikke fordybet, og derfor er Jolly Beach ikke særlig velegnet til snorkling.

Der er gratis adgang til stranden for alle, ikke kun gæster, der bor på Jolly Harbour.

Overnatning i Jolly Harbour

Indkvartering i Jolly Harbour er ikke billig, men for prisen får du et meget velholdt resort med faciliteter, en smuk strand og et fredeligt miljø. De fleste overnatningssteder tilbyder dog villaer til flere personer, så priserne pr. person pr. nat varierer fra 55 euro til 73 euro.

Eksempler er de højt vurderede Pimento Villa-lejligheder, mens den billigste indkvartering tilbydes af Harbour Island Residences eller Sugarfields Villa.

Service og faciliteter i Jolly Harbour

Byen byder på flere restauranter, de fleste af dyrere og mere eksklusiv karakter. Den lokale marina har flere bureauer, der tilbyder bådture, dykning og yachtudlejning.

I centrum af Jolly Harbour ligger et meget veludstyret Epicurean-supermarked, som også har et apotek og tre pengeautomater.

Transport til Jolly Harbour og parkering

Jolly Harbour ligger på vestkysten og er tilgængelig via hovedvejen Valley Road fra Saint John's. Denne vej er ny på en stor del af strækningen og er en af de bedste i landet.

Book en bil i Antigua Lufthavn

Der er fri adgang for offentligheden uden restriktioner til området omkring supermarkedet. Villaerne og hotellerne er kun tilgængelige for deres gæster gennem en bevogtet port. Der er dog også en stor parkeringsplads for offentligheden markeret som "Beach Parking". Her er parkering gratis og uden tidsbegrænsning.

Jolly Harbour kan også nås med bus/mikrobus. John's West Bus Station hvert 5. til 20. minut i gennemsnit, og prisen til hovedstaden er 2,75 xcd. Busserne kører ikke direkte til Jolly Harbour, men stopper på hovedvejen ved krydset (placering på google.com/maps), hvorfra man skal gå ca. 1 km til stranden.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Antigua og Barbuda.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.