Darkwood Beach

Darkwood Beach

Dakrwood Beach er en mindre strand lige ved hovedvejen Valley Road og er også en af de få strande på øen, hvor busserne stopper tæt på.

Antigua - 10 billigste hoteller på booking.com

Strandens overflade er fint hvidt sand, og indgangen til vandet er gradvis og sikker. Havet her er roligt det meste af tiden med blide bølger, men da Darkwood Beach ikke er beskyttet af nogen bugt, kan der forekomme større bølger.

Stranden er meget veludstyret med billige snackbarer, vandsportsfaciliteter og udlejning af solsenge og parasoller.

Generelt er Darkwood Beach måske ikke den flotteste strand i Antigua, men den er helt sikkert en af de mest tilgængelige og bedst udstyrede for lavprisrejsende.

Du kan parkere hvor som helst langs hovedvejen, bogstaveligt talt få meter fra stranden, og der er masser af pladser. Desuden kører buslinje 22 fra Saint John's (West Bus Station) eller Jolly Harbour forbi stranden. Intervallet er ikke regelmæssigt, men den kører normalt mindst en gang hvert 30. minut i løbet af dagen.

Du kan bo på det luksuriøse 4* Tamarind Hills Hotel eller det billigere Orrie's Beach Bar and Hotel ca. 2 km sydpå ved den mindre Turners Beach.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Antigua og Barbuda.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.