Times Square

Time Square

Times Square kan beskrives som et simpelt kryds mellem Broadway og 7th Street. Avenue med masser af lysreklamer og hovedkvartererne for de største virksomheder i verden. Men det er der ikke mange, der ville forstå. I dag er Times Square et ikon for New York City takket være sin unikhed og sin egen livscirkel, og det er helt sikkert et af de 10 bedste turiststop på din New York-rejse.

De 10 bedste hoteller i New York City

Hvis du ikke har en selfie fra Times Square, er det, som om du ikke er i New York...

Tag plads på bænkene eller på den kunstige trappe, og nyd stemningen fra den pulserende flod og verdens korsvej, som Times Square ofte kaldes. En del af Times Square fungerer som fodgængerzone.

Det anslås, at der i gennemsnit passerer 330.000 mennesker gennem Times Square hver dag, eller over 120 millioner om året!

Indtil 1904 hed området Longarce Square, hvorefter det blev omdøbt til Times Square efter Times Building, der var hjemsted for en af verdens vigtigste avisudgivere , The New York Times.

I de oplyste reklamers vold

Selvom den massive brug af reklameskilte mange steder i verden anses for at være en lys og visuel smog, er Times Square bestemt en af de undtagelser, der bekræfter reglen. Det er den utrolige mængde af glødende, tidligere neonfarvede, nu iskolde reklamer, der skaber et særligt genius loci.

Omkring 50 gigantiske oplyste interaktive billboards kører dag og nat og reklamerer for logoer fra verdens største virksomheder. Alt dette suppleres af forskellige skærme, neonskilte og den megalomaniske atmosfære, hvor du vil føle, at du er i hjertet af verden, bliver kun forstærket af den konstante trafik fra tusindvis af biler og busser.

Restauranter, butikker og berømte teatre

Times Square er et af de vigtigste kulturelle og kommercielle centre i New York City og hele USA. Det er svært at tælle restauranterne, fastfoodstederne og de eksklusive og afslappede butikker i umiddelbar nærhed.

Man kan tilbringe en halv dag i dette kryds med at shoppe, betragte storbyens travlhed og spise.

De mest populære butikker og restauranter på Times Square er bl.a:

Du kan også besøge mange berømte teater-, musik- eller musikalske spillesteder eller biografer i nærheden af Times Square, herunder:

For en komplet liste over teatre, biografer, butikker og restauranter i området, besøg timessquarenyc.org.

Fejring af nytårsaften

Times Square er et af verdens mest berømte steder at fejre nytårsaften og nytårsdag. Og ikke kun dem. Times Square er simpelthen stedet for spontane og planlagte festligheder for newyorkerne, hver gang der er noget at fejre. Uanset om det er nationale helligdage, store sportspræstationer eller vundne krige.

Under alle omstændigheder er fejringen af nytårsaften blandt de mest berømte og livlige.

Når alt kommer til alt, ser mere end en milliard tv-seere nytårsfejringen live fra Times Square hvert år!

Indkvartering på Times Square

Hvis du kan lide et livligt miljø og elsker at bo i hjertet af det hele, så er Times Square-området det bedste valg til overnatning i New York. Du skal dog ikke kigge så meget på priserne og forvente en gennemsnitlig natpris på mellem 250 og 450 usd.

Alle hoteller kan findes i de omkringliggende gader inden for 200 meter fra Times Square.

Du kan kun bo på hoteller direkte på Times Square The Knickerbocker ***** / New York Marriott Marquis ***** med priser fra 550 usd og opefter.

Hvordan kommer man til Times Square?

Der findes nok ikke noget lettere sted i New York City at komme til. Flere metrolinjer krydser hinanden på Times Square, og en blok mod vest ligger Port Authoritys hovedbusstation.

De røde linjer 1, 2, 3, de gule linjer N, Q, R, W, den lilla linje 7 og den grå linje S krydser hinanden ved stationen Times Sq / 42 St.

Cirka 150 meter væk tilbyder stationen 42 St / Bryant Park i østgående retning desuden de orange linjer B, D, F, M, mens stationen 42 St / Port Authority Bus Terminal i vestgående retning 150 meter væk tilbyder de blå linjer A, C, E.

Buslinjerne M7, M20 og M104 kører også gennem Times Square,

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i New York.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.