Los Roques de Garcia

Roques de Garcia

Et af de mest besøgte steder i nationalparken Las Cañadas del Teide er klippetårnene Roques de Garcia. De fleste besøgende stopper dog kun ved den såkaldte Guds finger Roque Cinchado og fortsætter videre, hvilket er en stor skam, da den gamle vulkans krater er fuld af interessante klippeformationer, der er værd at se.

Den billigste indkvartering på Tenerife

Du kan hente et gratis rutekort i turistcentret ved hovedvejen og begive dig ud på en af de mange ture gennem klippeformationerne. Ud over Roques de Garcia kan du her beundre den berømte majestætiske La Catedral, som er meget populær blandt klatrere.

Turen rundt om hele området med klippeformationer er ca. 4 km lang, og ruten er mere eller mindre behagelig på fladt terræn.

Sådan kommer du derhen

Der er en gratis parkeringsplads ved vandrestiernes startpunkt, som kan nås via hovedvejen TF-21. Det tager 45 km at komme hertil fra Los Cristianos, mens det tager 67 km fra Santa Cruz de Tenerife.

Sammenlign priser på biludlejning

Bus 342, som kører en gang om dagen fra Costa Adeje til Pico del Teide (frem om morgenen, tilbage om eftermiddagen), standser også lige ved parkeringspladsen.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Tenerife.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.