Mong Kok

Mong Kok, natmarked

Det berømte Mong Kok-distrikt, der ligger i den nordlige ende af Nathan Road i Kowloon, tiltrækker især besøgende om aftenen.

De 10 bedste hoteller i Hongkong

Mong Kok siges at være det største udendørs marked i Hongkong. De få gader i området omkring Mong Kok metrostation ligner mere end noget andet store markeder.

Hvad kan man købe på markederne i Mong Kok?

Kort sagt: alt.

Boderne tilbyder billig mode, bagage, papirvarer, smykker, legetøj, kunsthåndværk, elektronik, husholdningsartikler, souvenirs...

Derfor blander turister sig med mange lokale på markederne, som kommer til Mong Kok for at shoppe som i et stort udendørs supermarked.

Hvornår skal man shoppe?

Selvom betegnelsen "nat" er almindelig for markederne i Mong Kok, er de fleste af åbningstiderne i virkeligheden i dagslys.

De første boder åbner omkring kl. 9.30 og holder åbent til omkring kl. 23.00. Om fredagen og lørdagen har mange boder åbent til langt over midnat.

Hvor ligger markederne i Mong Kok helt præcist?

Selv om mange turistkort peger på Mong Koku-indkøbscentret på Portland Street, så ligger de berømte natmarkeder på den stik modsatte side af metrostationen.

Hvordan kommer man derhen?

Den nemmeste måde at komme til markederne i Mong Kok er med metroen. Du kan bruge to stationer, som begge ligger inden for 250 meter fra de vigtigste shoppinggader.

  • Mong Kok - røde og grønne metrolinjer (mod Hong Kong Central, Tsim Sha Tsui, Kowloon Bay, Kai Tak)
  • Mong Kok East - lyseblå metrolinje (mod Hong Kong Central, Hung Hom, Sha Tin, den kinesiske grænse)

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Hong Kong.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.