Perivolos

Perivolos

Perivolos-stranden er officielt den længste strand på Santorini med en længde på næsten 3 km og er direkte forbundet med Perissa-stranden, som tilsammen danner en sammenhængende stribe af fladt sand, der er mere end 5 km lang. Den ligger i den lille by Agios Georgios, men en del af den strækker sig ind i Perissa.

De bedste strandresorts i Santorini

Strand og svømning

Perivolos er lidt mere stille end nabostranden Perissa, men der stopper de store forskelle. Også denne strand er dækket af sort vulkansand, er lang og bred nok og er ikke overfyldt selv i højsæsonen. Indgangen til havet er ret stejl, men vandet er roligt, og store bølger er sjældne.

På næsten hele Perivolos-stranden er der udlejning af solsenge og parasoller, forskellige vandaktiviteter og en lille vej med mange tavernaer, barer og restauranter. I det hele taget er miljøet meget roligt, men samtidig med alle turistfaciliteter.

Overnatning i Perivolos

Der er lidt færre overnatningsmuligheder end i Perissa, og de er også dyrere. I højsæsonen skal man regne med priser på mellem 2.000 og 128 euro pr. nat i et 2-sengsværelse. Vi udvælger de bedste overnatningssteder nær Perivolos-stranden:

  • Villa Eleftheria - Et smukt og godt bedømt lejlighedshotel lige ved stranden med priser omkring 73 eur
  • Atlantis Beach Villa - et smukt 3* hotel med swimmingpool og en stor have mellem Perissa og Agios Georgios lige ved stranden

Hvordan kommer man dertil?

Der går busser til Agios Georgios på ruten Fira - Perissa ca. hver time, og prisen til Fira er ca. 2,20 euro.

Det er også nemt at komme hertil i bil, du kan parkere gratis overalt.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Santorini.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.