Kamari

Kamari

Kamari er langt den livligste og største strandby på Santorini og en populær badedestination. Den ligger nedenfor den 360 meter høje Mesa Vouno-bakke, som danner en smuk baggrund for den ellers flade kystlinje.

De bedste strandresorts på Santorini

Ved første øjekast giver byen et roligt, næsten søvnigt indtryk. De fleste af bygningerne her er lave, typiske kykladiske huse, men promenaden langs stranden er det, der virkelig bringer den til live. Du kan tilfredsstille dine smagsløg på snesevis af tavernaer og barer, købe strandudstyr eller souvenirs i mange butikker og købe dagligvarer i omkring 6 mindre supermarkeder.

Strande og svømning

Kamari kan prale af mere end 2 km sorte vulkanske sandstrande, som er brede og rummelige nok. Når du bevæger dig væk fra Kamaris centrum, bliver stranden mindre og mindre overfyldt, og du vil finde masser af privatliv. Indgangen til vandet er ret stejl, og man kan ikke nå bunden bare et par meter fra kysten.

Kamari er den tredje længste og største strand på Santorini efter Perissa og Perivolos.

Den tilbyder komplette faciliteter fra adskillige udlejningssteder for parasoller og solsenge til en bred vifte af vandsport og dusinvis af forfriskningsmuligheder.

Overnatning i Kamari

Lejligheder og hoteller i Kamari tilbyder 2-sengsværelser til en gennemsnitspris på omkring 92 euro om sommeren, men du kan også finde billigere steder med priser på under 73 euro. Udbuddet er bredt og ganske rigt, men forvent heller ikke store hotelresorts i Kamari.

For at gøre det lettere at finde rundt har vi udvalgt de mest prisvenlige overnatningssteder, som alle ligger inden for 200 meter fra stranden:

Hvordan kommer man dertil?

Kamari ligger ca. 8 km fra hovedstaden Fira og 5,5 km fra Santorini lufthavn. KTEL-busser kører fra Fira til Kamari ca. hver time og stopper i landsbyen Mesaria undervejs. Billetten koster ca. 1,60 euro.

Du kan nemt komme til Kamari i bil, der er gratis parkering lige ved stranden, men du kan stoppe hvor som helst i byen.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Santorini.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.