Caldeira Velha

Caldeira Velha

Caldeira Velha er et lille naturreservat med vandfald, en geologisk udstilling og termiske søer til svømning. Stop gerne her i en time til halvanden på vej til f.eks. det nærliggende Lagoa do Fogo.

De bedste hoteller i São Miguel-landskabet

Reservatet er relativt lille, og den lokale vandresti gennem den tætte azoriske regnskov kan gås på ca. 20 minutter. Hovedattraktionen i Caldeira Velha er at svømme i de brusende søer.

Svømning og vulkanske fumaroler

Der er omkring 5 søer her, og man kan svømme i dem alle. Det termiske vand med sit høje jernindhold når temperaturer mellem 32 og 35 °C, mens vandet i den største dam under vandfaldet er køligere og mellem 25 og 28 °C. Under alle omstændigheder kan man svømme her hele året rundt uden problemer.

Langs vandrestien kan du opdage flere vulkanske svovlfumaroler og den uspolerede natur i laurbærskovene med deres overflod af bregner og lav.

Entréer og åbningstider

Adgangen til Caldeira Velha-reservatet er ret streng, og hver besøgende må højst tilbringe 1,5 time her. Vi anbefaler, at du booker online på forhånd via hjemmesiden parquesnaturais.azores.gov.pt, for hvis du venter med at købe din billet, til du kommer frem, kan det se ud, som om den lige er blevet booket.

Kom i god tid, når du booker online. Reservationer foretages til den nøjagtige time, og hvis du ankommer senere, vil du kunne blive i så meget kortere tid.

Prisen for den "fulde billet", som inkluderer besøget og muligheden for at svømme i de termiske søer, er sat til 10 euro. Hvis du bare vil gå på stien og ikke vil svømme i søerne, koster billetten kun 3 euro.

Der er åbent dagligt fra kl. 9.00 til 19.30 (sidste adgang kl. 18.00).

Hvordan kommer man til Caldeira Velha?

Naturparken ligger lige ved vejen, der forbinder Fogo-søen med byen Ribeira Grande på den nordlige del af øen. Den officielle parkeringsplads lige ved indgangen er gratis.

Afstanden til Ponta Delgada er 23 km, mens Ribeira Grande ligger 8 km væk.

Der går ingen busruter forbi Caldeira Velha.

Sammenlign priser på biludlejning - PDL Lufthavn

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i São Miguel.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.