Hvad skal man lave i São Miguel

Lagoa Sao Miguel

Find ud af, hvad du kan lave af aktiviteter i Sao Miguel, hvor du kan tage på udflugter, og hvordan du kan have det sjovt på din ferie.

Vandring og naturlig skønhed

Øen er ideel til vandreture. Det attraktive landskab byder på en række betagende scenerier, og det lokale grønne og blomstrende meget barske landskab året rundt er det vigtigste, turisterne kommer til São Miguel for.

Hver eneste klatretur op ad vulkanen er en oplevelse. São Miguel tilbyder en række forskellige vandreture, som er beskrevet i detaljer på den officielle turisthjemmeside trails.visitazores.com, for eksempel.

Der er mange cykelruter at vælge imellem, og de bedste er Serra Devassa (vandring over vulkaner til søer), Moinhos da Ribeira Funda (vandring til forladte vandmøller) eller Faial de Terra (vandring over vandfald til en forladt landsby). Fuldstændige beskrivelser af alle vandreturene findes i linket ovenfor.

De mest populære steder at vandre er området omkring den enorme caldera med Sete Cidades-søerne eller området omkring Furnas-søen.

Kortere vandreture kan gøres overalt, hvor du kan parkere din bil. Når alt kommer til alt, er det at køre rundt på øen i bil med mange korte stop og gåture en af de mest populære aktiviteter på São Miguel.

Book et hotel på São Miguel på forhånd

Termiske svømmebassiner

Ud over vandreture er et andet af øens store trækplastre at besøge de mange termiske kilder, som det er almindeligt at bade i. Termisk jernvand udspringer dusinvis af steder på øen, og følgende steder er blandt de mest populære:

Hval- og delfinsafari

Azorerne tiltrækker også besøgende med krydstogter, der tilbyder delfin- og hvalsafari.

Hovedsæsonen for hvalsafari er fra april til oktober. Mellem april og maj er der flere store hvaler som f.eks. finhvaler, mens pukkelhvalerne ankommer i oktober. Mindre delfiner kan ses på næsten alle tidspunkter.

Krydstogter arrangeres for en halv dag (ca. 3 timer) og er ret dyre - mellem 70 euro og 110 euro for en halv dag. Da vandet omkring øen er fuld af havpattedyr, er et krydstogt en uforglemmelig oplevelse.

Eksempler på bureauer:

I de større centre kan man nyde solnedgangen på en katamaran, dykke eller svømme med delfiner. Kontorerne tilbyder også forskellige jeepsafarier. Hvis du har bare lidt mod på det, kan du vandre rundt i landskabet på egen hånd.

Strande og svømning

På trods af den vilde kystlinje byder San Miguel på mange steder, der egner sig til svømning. Selv om antallet af sandstrande ikke er stort, er der mange steder, hvor man kan finde klippekyster, der er velegnede til at komme i vandet. Bare kør rundt på øen og stop ved de steder, du kan lide, der er dusinvis af dem.

Udsigtspunkter

Når det er sagt, er en af attraktionerne for øens besøgende udsigtspunkterne. Disse er altid anlagt for at gøre stoppet så behageligt som muligt. De såkaldte Parque de Merendas er også hyppige, nogle gange er de ved udsigtspunkterne, andre gange er de bare langs vejene. Det er hvilesteder i naturen med bænke og grill. Det er ikke noget problem at stoppe her og tilbringe en eftermiddag eller aften med at grille eller bare sidde ned og holde picnic.

For botanikere

Elskere af botaniske haver vil finde Terra Nostra Park fængslende, men parkerne i hovedstaden er også et besøg værd. Azorerne vrimler med eksotiske plantearter, som gør hver eneste naturvandring til en unik oplevelse.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.