Mazzorbo

Mazzorbo

På en af de mindre øer lige over for Burano kan du tage en pause fra byens travlhed og nyde det ægte italienske landskab. Ud over to små landsbyer er øen dækket af store artiskokplantager og vinmarker.

De 10 bedste hoteller i Venedig

En traditionel landsby med en romansk kirke

Øen Mazzorbo vil berolige dig og få dig ned i tempo. Du får en typisk søvnig landsbyatmosfære, når du går fra vaporetto-kajen langs en enkelt promenade med klassiske farverige huse til en af de ældste overlevende kirker i Venedig og det omkringliggende område.

Katharinakirken er en romansk kirke, der blev bygget i 783 og gennemgik en gotisk ombygning i det 13. århundrede. I det 20. århundrede gennemgik kirken en større restaurering, men den har stadig bevaret sin genius loci fra oldtiden. Der er gratis adgang til kirken.

Beliggenhed og transport

Fra Venedig sejler bådlinje 12 til øen hvert 30. minut, og selve rejsen tager 40 minutter. Båden stopper også ved naboøerne Burano og Torcello.

Køreplaner for alle disse ruter kan findes på hjemmesiden: avm.avmspa.it/orari.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Venedig.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.