Villasimius

Villasimius

Feriestedet Villasimius er uden overdrivelse Sardiniens perle, hvor du vil tilbringe din drømmeferie.

De 10 mest luksuriøse hoteller på Sardinien

Den forrevne kystlinje omkring Cape Carbonara, omkranset af strande med fint snehvidt sand, de fotogene bakkede omgivelser og landsbyerne med deres mange restauranter, der har åbent til langt ud på natten - Villasimius har det hele.

Strande og svømning

I Villasimius og omegn kan du besøge strande, der jævnligt ligger i top 10 over de bedste strande på Sardinien.

Alle de lokale strande tilbyder et væld af faciliteter i form af udlejning af solsenge og parasoller, barer og restauranter samt en række vandaktiviteter. Takket være det rolige vand og den blide indgang til havet er de lokale strande også velegnede til familier med børn.

  • Spiaggia di Porto Giunco - en af de mest berømte er denne strand i den lille by Notteri, som er afgrænset af vand på begge sider. På den ene side kan du bade i Middelhavets klare vand, mens du på den anden side kan tage en dukkert i den lille lavvandede saltvandssø Stagno di Notteri.
  • Spiaggia di Villasimius - med en længde på næsten 1 km er denne strand den største i området og den tætteste på selve byen Villasimius. Selvom det er den mest besøgte, kan du også nyde roen i det krystalklare vand her.
  • Spiaggia di Campulongu - den største strand på den vestlige del af Cape Carbonara, med krystalklart vand og gode forhold for kitesurfing.
  • Strandene på Cape Carbonara - helt ude på spidsen af Capo Carbonara kan du bade på et væld af små strande omgivet af smuk natur.

Indkvartering

Du kan bo i billigere lejligheder lige i centrum af Villasimius, hvor du kan få en nat for 2 fra omkring 110 euro i højsæsonen og fra 80 euro i juni eller september. Ulempen er dog den større afstand til havet (ca. 2 km).

Der er også masser af lejligheder og hoteller lige ved stranden, men priserne starter ved 130 euro pr. nat for 2.

Vores bedste bud på indkvartering i Villasimius:

Transport

En særlig strandbus "Summer Bus" kører hver sommersæson fra centrum af Villasimius. Den tager dig til byens hovedstrand Simius og derefter sydpå til havnen og strandene Campulongu, Porto Giunco og Cape Capo Carbonara. Derefter går den vestpå langs kysten via Campus-stranden til det lille feriested Porto Sa Ruxi.

Et kort og en liste over stoppesteder med køreplaner kan findes i højre side af villasimiusturismo.it/come-muoversi. Bussen kører kun en gang i timen fra kl. 9.00 til 23.00. Du kan købe en billet hos chaufføren for 2 euro, der er også en dagsbillet til 5 euro eller en heldagsbillet til 29 euro.

Parkering ved strandene er normalt betalt med priser fra 5 til 10 euro pr. dag.

Bus 101 og 135 kører fra Cagliari til centrum af Villasimiu.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Sardinien.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.