At komme til Sardinien

Sardinien

Den hurtigste og mest behagelige måde at komme til Sardinien på er med fly.

Men du kan også komme hertil med færger, der afgår fra større italienske byer, Korsika og Frankrig. Færgemuligheden er især populær for dem, der kører til Sardinien.

Med fly til Sardinien

Der er 3 internationale lufthavne på Sardinien, som er nogenlunde lige travle, og som forbinder øen med andre europæiske lande og det italienske fastland.

Klik på navnet på lufthavnen nedenfor for at få fuld information om transport eller service i lufthavnen.

  • Lufthavne Cagliarri CAG - ligger i den sydligste del af Sardinien og har den travleste trafik, herunder flyvninger året rundt fra mange europæiske byer.
  • Lufthavn Alghero AHO - Lufthavnen ligger i den nordvestlige del af Sardinien og er fuldstændig domineret af Ryanair.
  • Lufthavn Olbia OLB - ligger i den nordøstlige del af Sardinien nær Smaragdkysten og betjenes hovedsageligt af mange flyselskabers sommerruter.

Følgende flyselskaber flyver hovedsageligt til Sardinien:

  • Ryanair - direkte flyvninger til snesevis af byer i hele Europa
  • easyJet - billige flyvninger til Storbritannien, Italien eller Schweiz
  • Volotea - mange direkte forbindelser fra Cagliari

Sammenlign flypriser for forskellige flyselskaber, for eksempel via skyscanner.com. Vælg altid blandt de tilgængelige tilbud ved at klikke direkte på flyselskabets hjemmeside.

Søg efter flybilletter til Sardinien

Både til Sardinien

Sardinien har gode forbindelser til det italienske fastland, Frankrig og den franske ø Korsika samt nogle spanske havne.

Skibe mellem det italienske fastland og Sardinien sejler hele året rundt, og nogle afgange er forbedret i sommermånederne.

Fra de store italienske havne i Genova, Livorno, Civitavecchia, Napoli, Palermo, Piombino kan man komme til flere steder på øen, Olbia, Porto Torres, Cagliari, Arbatax, Golfo Aranci eller Santa Teresa di Gallura.

For detaljerede oplysninger om priser, ruter og krydstogtets længde, se det separate kapitel Færge til Sardinien.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.