Kort og geografi over Sardinien

Sardinien

Vil du se, hvor Sardinien er på kortet? Hvordan ser et vejkort over Sardinien ud, eller hvor kan du finde interessante steder at se? Tag et kig på de kort over Sardinien, vi har forberedt til dig.

Find det bedste strandresort på Sardinien

Beliggenhed af Sardinien

Øen Sardinien ligger i Middelhavet, skyllet af Middelhavet og Det Tyrrhenske Hav. Den er en del af Italien og er landets næststørste ø. Den er kun adskilt fra den franske ø Korsika med nogle få kilometer af det smalle Bonifacio-stræde. På klare dage kan man se Korsikas kyster fra hele den nordlige kyst.

Kort over turistattraktioner

Hvor kan du finde de bedste strande eller interessante seværdigheder på Sardinien? Tag blot et kig på vores kort over de bedste turiststeder:

Hvis du planlægger at vandre eller cykle, vil onlinekortene over vandreruter være nyttige, og selvfølgelig er der ingen mangel på kort over indkvartering og hoteller:

Online kort over Sardinien

Kort, der kan downloades

Foretrækker du offline kortdownloads? Den ideelle løsning er offlinekort fra En.mapy.cz eller Maps.me, som du bare kan downloade til din mobiltelefon og bruge overalt uden ekstra dataforbrug.

Tjek også det enkle offline vej- og motorvejskort over øen:

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.