Lotu Strand

Plage du Lot

Elskere af mere afsondrede strande vil nyde Korsikas nordkyst. I kort afstand fra den større og mere berømte Saleccia-strand finder du den mindre Lotu-strand i Agriates' ørkenlandskab, som er prydet med klart turkis vand og fint hvidt sand.

Vælg et hotel ved stranden

På trods af afstanden til civilisationen er stranden populær og kan være ret overfyldt i højsæsonen på grund af sin begrænsede størrelse.

Bade- og strandfaciliteter

Havet her er dejligt klart og roligt, og indgangen er meget blid og sikker. I nærheden finder du en lille ferskvandslagune og et mere tørt klippelandskab med kratbevoksning, som står i skarp kontrast til den lyseblå farve på vandet i havet.

Du finder ikke andre faciliteter her, der er ingen restauranter eller udlejning af solsenge, og i højsæsonen er der lejlighedsvis sælgere af kolde drikke, men medbring endelig forsyninger til en dags ophold.

Hvordan kommer man til stranden?

Den mest populære transportform er den regelmæssige færge fra byen Saint-Florent, som har en større båd med plads til op til 220 personer. Tjenesten drives af Le Popeye, og der er flere muligheder at vælge imellem:

  • Retur Saint-Florent - Lotu: 20 euro (juli, august, første uge af september) eller 18 euro (april, maj, juni, resten af september).
  • Kombination med Saleccia-stranden: 35 euro (juli, august, første uge af september) eller 33 euro (april, maj, juni, resten af september).

Der sejler kun mindre motorbåde mellem Lotu- og Saleccia-strandene.

Den alternative bilrute går ad en snavset sandvej og kan ikke anbefales til almindelige biler på grund af de store huller.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i Korsika.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.