Fælledparken

Park

Københavns største park tilbyder faciliteter til gåture, sport, solbadning, koncerter og det berømte Copenhagen Historic Grand Prix (veteranbilløb), der afholdes hvert år den første weekend i august.

Se hoteller i det centrale København

Slap af på græsset ved vandet

Den store Faelledparken giver en fantastisk mulighed for at slappe af på varme sommerdage og er et behageligt og meget mere afslappet alternativ til de kongelige haver omkring Rosenborg Slot.

Midt i parken ligger en stor dam, hvor man kan lægge sig på det altid velplejede græs eller slå sin picniclejr op på flere borde med bænke.

Københavns Historiske Grand Prix

I gaderne omkring Fælledparken finder der hvert år et meget populært løb sted med nostalgiske racerbiler gennem et tværsnit af historien. Det er den største motorsportsbegivenhed i Danmark.

Løbet afholdes altid den første weekend i august, og billetterne sættes til salg ca. 2 måneder i forvejen. Billetter til én dag koster ca. 350 kr., og billetter til begge dage i weekenden er normalt nedsat og koster ca. 600 kr.

For officiel information og for at købe billetter online, besøg: chgp.dk

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i København.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.