Kastellet

Castellet

Når du besøger Den Lille Havfrue, skal du vove dig ind på dette område i form af en femtakket stjerne. Kastellet var tidligere en militær fæstning, men er nu blevet et behageligt sted at gå tur.

Se hoteller i det centrale København

I midten af stjernen finder du røde bygninger, de oprindelige kaserner og i den ene ende en velbevaret vindmølle i kanonernes foring.

Hvad kan man se i citadellet?

Det indre af Kastellet kan nås gennem to porte fra nord og syd. Det er gratis at gå rundt på området, og man kan beundre de oprindelige røde barakker, der blev bygget mellem det 17. og 19. århundrede.

Nogle af dem bruges stadig til militære formål, andre er blevet omdannet til almindelige lejligheder. Man kan ikke komme ind i bygningerne, med undtagelse af et par små caféer, der holder til her.

Fæstningsmurene er græsklædte og frit tilgængelige hele vejen rundt. Gå rundt om dem, og besøg den lille vindmølle i den vestlige ende af fortet.

Entré og åbningstider

Fortet er åbent for offentligheden hver dag fra 6:00-22:00.

Der er gratis adgang.

Hvad skal man se i området?

Opdag alle de steder, du skal se i København.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.